Jarić u vezi sa srpskom manekenkom

Tijana Krstić (27) i Marko Jarić (37) upoznali su se pre dva meseca u Beogradu, a nakon toga su zajedno bili u Majamiju, saznaje „Blic“.

Zabava 24.03.2016 | 09:18
Jarić u vezi sa srpskom manekenkom

Bivši košarkaš Marko Jarić očigledno je slab na manekenke. Posle razvoda s jednom od najseksepilnijih žena na planeti, top-modelom Adrijanom Limom, Jarić je, kako tvrdi dobro obavešten izvor „Blica“, započeo vezu sa atraktivnom plavušom Tijanom Krstić, koja je jedna od najpoznatijih domaćih manekenki.

- Njih dvoje su se upoznali kada je Marko poslednji put boravio u Beogradu. Izašli su u provod sa zajedničkim prijateljima, i te večeri se desila ljubav na prvi pogled - otkriva izvor.

- Proveli su nekoliko dana zajedno u Srbiji, a onda je Jarić otputovao u Majami. Nekoliko nedelja kasnije, Tijana mu se tamo pridružila. Vrlo mali broj ljudi zna za njihovu vezu jer Tijana ne želi da se njeno ime provlači po medijima. Tek nedavno su počeli da prate jedno drugo na društvenim mrežama kako neko ne bi posumnjao da između njih postoji nešto više od prijateljstva - dodaje izvor.

Dvadesetsedmogodišnja manekenka završila je arhitekturu. Nakon fakulteta živela je i radila u Milanu kao model, a onda se vratila u Beograd, gde je počela da sarađuje sa srpskim arhitektom Aleksandrom Vidićem. Nedavno je izbacila i svoju modnu kolekciju koju nose Nataša Bekvalac, Sara Jovanović i mnoge druge dame s javne scene.

 

Markova devojka bila je i mlađana manekenka Dušica Savić (23), rodom iz Smedereva, kako je „Blic“ već pisao. Dušica se bavi modelingom i veoma je uspešna u svom poslu. Zbog brojnih angažmana, dugo nije dolazila u Srbiju, tako da je manje poznata našoj javnosti. Od Jarića je mlađa punih 14 godina.

Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar