Пукла љубавна идила: Цеца оставила дечка

До сада су већ три пута раскидали.

Србија 24.03.2016 | 08:05
Пукла љубавна идила: Цеца оставила дечка

Светлана Цеца Ражнатовић и шеснаест година млађи манекен Александар Јововић су били у вези годину дана, али је Цеца ипак одлучила да прекине ову романсу.

Они више нису могли да се боре са притиском због велике разлике у годинама, а који је кулминирао када је њихова љубавна прича доспела у јавност, преноси Српски телеграф.

"Откако се сазнало да су заједно, Цеца и Александар су већ три пута раскидали. Чак су и за 8. март покушали да престану да се виђају, али су дали вези још једну шансу, али то је било безуспешно. Обоје су схватили да веза нема будућност и да је дошло време да на њу ставе тачку. Иако су се дуго борили против тога да велика разлика у годинама и јавни посао којим се баве не угрозе њихову љубав, на крају су закључили да је боље да се растану. Међу њима није било несугласица, али су престали да уживају као пре, када за њих нико није знао. Више нису могли да буду опуштени и договорили су се да због свега лепог што су заједно доживели, сачувају успомене, а да даље свако крене својим путем", прича извор.

Иако је Цеца својевремено демантовала целу причу око њене наводне везе са Александром докази које су медији прикупили говоре супротно томе. Заправо, једна Александрова несмотреност их је потпуно одала.

Он је на Инстаграму поделио фотографију са Црвеног трга у Москви и тако потврдио да је био у руској престоници са Цецом, која је тамо одржала концерт 26. новембра. У децембру су посетили Дубаи, а летовали су и на Кипру. Манекен ју је упознао са својим пријатељима у једном ресторану, а она их је одушевила својом харизмом.

Ипак, када је њихова веза постала предмет приче и главна тема папараца, идила је полако почела да се гаси.

Александар није желео ни да потврди ни да демантује причу о раскиду.

"Никада, до сада нисам коментарисао, па нећу ни сада. Немојте више да ме зовете због тога", рекао је кратко Јововић.

(Србија данас)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Чуј...

24.03.2016 07:30

Бас то некога занима, хехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

009

24.03.2016 07:51

Ниста цудно а ни ново дакле јос један у низу само је ово било јавно. Е колико је тајних и кратких веза пукло вјеровато би један аутобус напунила с њима. Неразумијем мускарце који могу уци у неку везу и интиму са Цецом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

24.03.2016 08:06

А засто не би са Цецком јаро,а? Када нека обицна дронфа промјени мускараца колико длака на глави има а да не мозе она,хм.

Name

Милојко

24.03.2016 07:53

Паметан момак, издовољио се, и сад почиње лов на слиједећу старију естрадну умјетницу, јер он зна шта њима недостаје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лицимур

24.03.2016 08:14

Оопалио још једну рецку...а матора будала се уживила да је риба...xа xа xа

Name

Цвиксцераниц@

24.03.2016 07:56

Како заборављају 11,4,1994 Горане нато бобардовање

ОДГОВОРИТЕ
Name

бези

24.03.2016 09:19

И ја БИ сине.