Pukla ljubavna idila: Ceca ostavila dečka

Do sada su već tri puta raskidali.

Srbija 24.03.2016 | 08:05
Pukla ljubavna idila: Ceca ostavila dečka

Svetlana Ceca Ražnatović i šesnaest godina mlađi maneken Aleksandar Jovović su bili u vezi godinu dana, ali je Ceca ipak odlučila da prekine ovu romansu.

Oni više nisu mogli da se bore sa pritiskom zbog velike razlike u godinama, a koji je kulminirao kada je njihova ljubavna priča dospela u javnost, prenosi Srpski telegraf.

"Otkako se saznalo da su zajedno, Ceca i Aleksandar su već tri puta raskidali. Čak su i za 8. mart pokušali da prestanu da se viđaju, ali su dali vezi još jednu šansu, ali to je bilo bezuspešno. Oboje su shvatili da veza nema budućnost i da je došlo vreme da na nju stave tačku. Iako su se dugo borili protiv toga da velika razlika u godinama i javni posao kojim se bave ne ugroze njihovu ljubav, na kraju su zaključili da je bolje da se rastanu. Među njima nije bilo nesuglasica, ali su prestali da uživaju kao pre, kada za njih niko nije znao. Više nisu mogli da budu opušteni i dogovorili su se da zbog svega lepog što su zajedno doživeli, sačuvaju uspomene, a da dalje svako krene svojim putem", priča izvor.

Iako je Ceca svojevremeno demantovala celu priču oko njene navodne veze sa Aleksandrom dokazi koje su mediji prikupili govore suprotno tome. Zapravo, jedna Aleksandrova nesmotrenost ih je potpuno odala.

On je na Instagramu podelio fotografiju sa Crvenog trga u Moskvi i tako potvrdio da je bio u ruskoj prestonici sa Cecom, koja je tamo održala koncert 26. novembra. U decembru su posetili Dubai, a letovali su i na Kipru. Maneken ju je upoznao sa svojim prijateljima u jednom restoranu, a ona ih je oduševila svojom harizmom.

Ipak, kada je njihova veza postala predmet priče i glavna tema paparaca, idila je polako počela da se gasi.

Aleksandar nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje priču o raskidu.

"Nikada, do sada nisam komentarisao, pa neću ni sada. Nemojte više da me zovete zbog toga", rekao je kratko Jovović.

(Srbija danas)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Čuj...

24.03.2016 07:30

Bas to nekoga zanima, hehe

ODGOVORITE
Name

009

24.03.2016 07:51

Nista cudno a ni novo dakle jos jedan u nizu samo je ovo bilo javno. E koliko je tajnih i kratkih veza puklo vjerovato bi jedan autobus napunila s njima. Nerazumijem muskarce koji mogu uci u neku vezu i intimu sa Cecom.

ODGOVORITE
Name

re

24.03.2016 08:06

A zasto ne bi sa Ceckom jaro,a? Kada neka obicna dronfa promjeni muskaraca koliko dlaka na glavi ima a da ne moze ona,hm.

Name

Milojko

24.03.2016 07:53

Pametan momak, izdovoljio se, i sad počinje lov na slijedeću stariju estradnu umjetnicu, jer on zna šta njima nedostaje.

ODGOVORITE
Name

Licimur

24.03.2016 08:14

Oopalio još jednu recku...a matora budala se uživila da je riba...xa xa xa

Name

Cviksceranic@

24.03.2016 07:56

Kako zaboravljaju 11,4,1994 Gorane nato bobardovanje

ODGOVORITE
Name

bezi

24.03.2016 09:19

I ja BI sine.