Кренуло је! Терза опет жестоко напада Толета!

Нанео је зло Звезди! Нека се кандидује, па да срушимо мит о његовој непобедивости! „Дуг је период иза нас у којем су људи који су водили ову земљу били наклоњени Партизану“, поручује генерални директор клуба са Маракане.

Фудбал 24.03.2016 | 00:15
Кренуло је! Терза опет жестоко напада Толета!

Жесток удар Звездана Терзића на Томислава Караџића. Годинама тражи генерални директор Црвене звезде смену председика Фудбалског савеза Србије, а сад је своје незадовољство додатно појачао у дану кад је наша репрезентација гостовала у Познању, где је одиграла пријатељски мече са Пољском.

Терзић је, заједно са првотимцем црвено-белих, Александром Катаијем, као гост Факулетета политичких наука, одговарао на питања студената, од којих је једног интересовало какви су односи клуба са Маракане и ФСС.

Одговор је био директан.

„Односи су никакви и драго ми је због тога. Ускоро су избори и верујем да Караџић нема шансе ни да се кандидује. Волео бих да, ипак, претендује на функцију и да срушимо мит о његовој непобедивости, јер је много зла нанео Звезди“, напоменуо је Терзић, а преноси Спортски журнал.

С обзиром да је био гост ФПН-а неизоставно је било питање о претпоставкама да политичари блиски власти утичу на дешавања у спорту. И да, наводно, помажу Црвеној звезди.

„Дуг је период иза нас у којем су људи који су водили ову земљу били наклоњени Партизану. Продукт тога био је Телеоптик, успеси и многе друге ствари. Свако ко жели да помогне Звезди је добродошао“, рекао је, између осталог, Звездан Терзић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Навијац

24.03.2016 04:52

Фудбалом у Србији влада класицна мафија. Коме то није јасно не мозе му се помоци. Уосталом, ни у многим другим земљама није боља ситуација. Где се врте велике паре мафија је увек присутна

ОДГОВОРИТЕ