Видео: Туга у Загребу и подсјећање на ''београдски пакао''!

Делије су грмеле “шампиони, шампиони”, а ди-џеј је појачавао музику… Цедевитина сезона је неуспех. Поносни су што су имали пуну халу, али и даље је то далеко од онога што се може видети у Београду.

Кошарка 25.03.2016 | 11:40
Видео: Туга у Загребу и подсјећање на ''београдски пакао''!

Док је трајало славље Звездиних кошаркаша на паркету Дома спортова у Загребу, са трибина ја грмело “шампиони, шампиони”. У извођењу Делија које су допутовале у хрватску престоницу да бодре своје миљенике. Ди-џеј у хали је појачавао музику како би надгласао песму Делија и макар мало ублажио тугу домаћег тима. На тај начин је Јутарњи лист у јутрошњем издању почео опис дешавања са полуфиналног дуела…

Цедевита је остала без Евролиге. Опет је морала да пружи руку бољем. Загрепчани су спортски честитали Црвеној звезди после утакмице. Звезда их је прошле сезоне надиграла у финалу АБА лиге, ове сезоне је ударац био још болнији пошто је пројекат Емила Тедеског остао без главне премије у виду пласмана у Евролигу.

Председник Цедевите Младен Вебер тешко је проналазио речи...
“Жалостан сам, бескрајно сам тужан, али Црвена звезда је вечерас била боља. Не могу рећи ништа друго осим да смо имали премало расположених играча и зато је резултат такав. Рекао бих да смо полуфинале изгубили у Београду. Све би било другачије да смо победили у првој утакмици, а требало је”, рекао је Вебер.

Цедевита је и у Евролиги поражена од Звезде. Оне победе у регуларном делу сезоне су се испоставиле као мање битне. Када је било најпотребније, Звезда је била нерешива енигма за Загрепчане…
“Прерано је за оцењивање, али из перспективе циљева које смо летос зацртали, ова сезона је неуспешна. Не треба од тога бежати. Зацртали смо корак више, а у регионалној лиги смо направили корак уназад.”

Иако се на крају у Дому спортова орила песма Делија, у Цедевити су задовољни јер су имали какву-такву подршку домаћих навијача што је реткост за мечеве Цедевите.
“Имали смо крцату дворану и лепу атмосферу, али ипак ми је мало жао због тога што није ни близу амбијента какав влада у Београду”, искрено је поручио председник Цедевите.

Коментари / 0

Оставите коментар