Запаљен аутомобил Горана Вајкића

Непозната особа бацила је касно синоћ у Бањалуци запаљиву материју на путничко возило “мерцедес“ након чега је дошло до експлозије мањег интензитета и оштећења предњег дијела аутомобила. Ради се о возилу Горана Вајкића, бившег директора бањалучког Урбанистичког завода.

Република Српска 23.03.2016 | 16:19
Запаљен аутомобил Горана Вајкића

Возило је запаљено испред породичне куће Горана Вајкића у бањалучком насељу Росуље пола сата прије поноћи. Брзом интервенцијом спријечена је већа штета.

Горан Вајкић је бивши директор Урбанистичког завода у Бањалуци и представник је заинтересоване групе инвеститора за бијељинску Шећерану, чији је капитал понуђен на продају у стечајном поступку. Ово је наставак пријетњи које примам још од прошле године а у вези послова у које сам укључен, рекао је Вајкић новинарима, али није хтио да прецизира на кога конкретно мисли.

Из Центра јавне безбједности Бањалука нам је потврђено да је полиција извршила увиђај, а о инциденту је обавијештен и Окружни тужилац.

БН ТВ

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ЦУЦА

23.03.2016 15:30

ПА УЗИМАО СИ ПАРЕ ОД ТИХ ЉУДИ САД ТИМ ПАРАМА ХОЋЕШ ДА КУПИШ ШЕЋЕРАНУ ДА ИХ ОПЕРЕШ,НЕДАЈУ ОНИ ПАРЕ ЛАКО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанин

23.03.2016 17:26

Колико урбанистичких сагласности је багра добила за паре испод стола? Купиће тај лик други мерцедес, то је ситница. Зато је Бањалука и урбанистички и архитектонски потпуно упропаштена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Размисљам

23.03.2016 18:08

Сто мени неки не запали ауто?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пасха

23.03.2016 20:44

Исти тај окац мерцедес еуро 3 дизел коста од хиљаду до двије еура у њемацкој,отпад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саосецање

24.03.2016 07:35

"Ниста се не десава слуцајно или све по заслузи",рекао би нас народ.Добро је просао,близу куце се не паркира возило.За цас мозе варница да скоци и ето несреце.

ОДГОВОРИТЕ