Zapaljen automobil Gorana Vajkića

Nepoznata osoba bacila je kasno sinoć u Banjaluci zapaljivu materiju na putničko vozilo “mercedes“ nakon čega je došlo do eksplozije manjeg intenziteta i oštećenja prednjeg dijela automobila. Radi se o vozilu Gorana Vajkića, bivšeg direktora banjalučkog Urbanističkog zavoda.

Republika Srpska 23.03.2016 | 16:19
Zapaljen automobil Gorana Vajkića

Vozilo je zapaljeno ispred porodične kuće Gorana Vajkića u banjalučkom naselju Rosulje pola sata prije ponoći. Brzom intervencijom spriječena je veća šteta.

Goran Vajkić je bivši direktor Urbanističkog zavoda u Banjaluci i predstavnik je zainteresovane grupe investitora za bijeljinsku Šećeranu, čiji je kapital ponuđen na prodaju u stečajnom postupku. Ovo je nastavak prijetnji koje primam još od prošle godine a u vezi poslova u koje sam uključen, rekao je Vajkić novinarima, ali nije htio da precizira na koga konkretno misli.

Iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka nam je potvrđeno da je policija izvršila uviđaj, a o incidentu je obaviješten i Okružni tužilac.

BN TV

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

CUCA

23.03.2016 15:30

PA UZIMAO SI PARE OD TIH LJUDI SAD TIM PARAMA HOĆEŠ DA KUPIŠ ŠEĆERANU DA IH OPEREŠ,NEDAJU ONI PARE LAKO

ODGOVORITE
Name

Banjalučanin

23.03.2016 17:26

Koliko urbanističkih saglasnosti je bagra dobila za pare ispod stola? Kupiće taj lik drugi mercedes, to je sitnica. Zato je Banjaluka i urbanistički i arhitektonski potpuno upropaštena.

ODGOVORITE
Name

Razmisljam

23.03.2016 18:08

Sto meni neki ne zapali auto?

ODGOVORITE
Name

Pasha

23.03.2016 20:44

Isti taj okac mercedes euro 3 dizel kosta od hiljadu do dvije eura u njemackoj,otpad

ODGOVORITE
Name

Saosecanje

24.03.2016 07:35

"Nista se ne desava slucajno ili sve po zasluzi",rekao bi nas narod.Dobro je prosao,blizu kuce se ne parkira vozilo.Za cas moze varnica da skoci i eto nesrece.

ODGOVORITE