Маја Николић иде у политичаре

Певачица је преко друштвених мрежа објавила да је постала члан странке Николе Сандуловића, и то речима „част и поштење на првом месту“.

Забава 23.03.2016 | 09:33
Маја Николић иде у политичаре

Маја Николић није могла да сакрије одушевљење новом „функцијом”, односно чланством у Републиканској странци Србије, па је одмах обећала реформе на социјалном плану. Као и до сада, Маја је пуна обећања, за која баш и нема покрића. Сетимо се само Маје која је умарширала у канцеларију директора Железница да му очита буквицу и њене касније изјаве да има „генетику за железницу“. Та се генетика брзо „покварила“, па је Маја и заборавила шта је причала. Морала је да сврати до Фарме. Е, сада је на ред дошло да уђе у политику.

- Сандуловић је мој пријатељ преко десет година. Идеолошки сам уз њега и хоћу да учешћем у странци дам допринос свим самохраним мајкама, женама и деци који трпе насиље, мајкама којима су одузета деца на неправедан начин - каже за „Блиц” Маја Николић.

- Свему што сам радила приступила сам озбиљно. Увек сам стајала иза својих поступака. Већ ми се сада на Фејсбуку обратило 50 мајки да им помогнем и успела сам да решим неколико случајева. Имам у плану када све то заживи да оснујем и сигурну женску кућу, јер сам све проблеме искусила на својој кожи и могу најбоље о томе да причам - олако обећава Маја, којој су, да подсетимо, деца судски одузета, те се не сврстава у категорију самохраних.

 

- На Фејсбуку имам 105.000, а на Инстаграму 10.000 пратилаца. Последњих 100 фотографија су врло нежне, чедне и умивене. Стигла је нова Маја. Ја немам провокативне фотке, а на наступима наравно да ће се видети деколте, то ми је посао. На конгресе и на састанке у партији долазим пословно у сакоу и панталонама.

Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Миле реферндум

23.03.2016 12:32

И ја бих Мајо гласао за тебе али да могу. Због деколтеа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОО7

23.03.2016 19:46

Ниси могла у Фарму или парове па оде у политику.

ОДГОВОРИТЕ