Maja Nikolić ide u političare

Pevačica je preko društvenih mreža objavila da je postala član stranke Nikole Sandulovića, i to rečima „čast i poštenje na prvom mestu“.

Zabava 23.03.2016 | 09:33
Maja Nikolić ide u političare

Maja Nikolić nije mogla da sakrije oduševljenje novom „funkcijom”, odnosno članstvom u Republikanskoj stranci Srbije, pa je odmah obećala reforme na socijalnom planu. Kao i do sada, Maja je puna obećanja, za koja baš i nema pokrića. Setimo se samo Maje koja je umarširala u kancelariju direktora Železnica da mu očita bukvicu i njene kasnije izjave da ima „genetiku za železnicu“. Ta se genetika brzo „pokvarila“, pa je Maja i zaboravila šta je pričala. Morala je da svrati do Farme. E, sada je na red došlo da uđe u politiku.

- Sandulović je moj prijatelj preko deset godina. Ideološki sam uz njega i hoću da učešćem u stranci dam doprinos svim samohranim majkama, ženama i deci koji trpe nasilje, majkama kojima su oduzeta deca na nepravedan način - kaže za „Blic” Maja Nikolić.

- Svemu što sam radila pristupila sam ozbiljno. Uvek sam stajala iza svojih postupaka. Već mi se sada na Fejsbuku obratilo 50 majki da im pomognem i uspela sam da rešim nekoliko slučajeva. Imam u planu kada sve to zaživi da osnujem i sigurnu žensku kuću, jer sam sve probleme iskusila na svojoj koži i mogu najbolje o tome da pričam - olako obećava Maja, kojoj su, da podsetimo, deca sudski oduzeta, te se ne svrstava u kategoriju samohranih.

 

- Na Fejsbuku imam 105.000, a na Instagramu 10.000 pratilaca. Poslednjih 100 fotografija su vrlo nežne, čedne i umivene. Stigla je nova Maja. Ja nemam provokativne fotke, a na nastupima naravno da će se videti dekolte, to mi je posao. Na kongrese i na sastanke u partiji dolazim poslovno u sakou i pantalonama.

Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Mile referndum

23.03.2016 13:32

I ja bih Majo glasao za tebe ali da mogu. Zbog dekoltea...

ODGOVORITE
Name

OO7

23.03.2016 20:46

Nisi mogla u Farmu ili parove pa ode u politiku.

ODGOVORITE