Видео: Да ли бисте му ви ''стали на црту'' за 100.000 долара?!

А то је нико други до легендарног боксерског шампиона, Рој Џонс Јуниора. Извесни Вајрон Филипс се дрзнуо, те је ипак морао „мало да одспава“ насред ринга!

Остали спортови 05.04.2016 | 20:20
Видео: Да ли бисте му ви ''стали на црту'' за 100.000 долара?!

Један од најбољих боксера свих времена, херој генерација заљубљеника у племениту вештину стасалих током 1990-их, Рој Џонс Јуниор постао је нека врста циркуске атракције.

Човек који је зарадио десетине, ако не и стотине милиона долара спао је на то да се бије са аматерима нудивши им награду, и то не симболичну. Наиме, циљ је био победити некадашњег шампиона у четири тежинске дивизије зашта је следовало чак 100.000 долара! Конкурс је објављен преко Фејсбука, а за опонента 47-годишњег аса одабран је извесни Вајрон Филипс, иначе бивши аматерски боксер и ММА борац. Дакле, не баш било ко.

Ипак, брзо се видело да није дорастао прилично нагојеном Џонсу Јуниору који је тачку на меч ставио у другој рунди. Наравно, несретни Вајрон се нашао на поду, у „земљи снова“, и нажалост без 100.000 долара.

Није познато због чега Рој Џонс Јуниор не „окачи рукавице о клин“ с обзиром да је током каријере обезбедио не само себе до краја живота, већ и неколико генерација наследника. Ипак, он наставља да се бори иако је доживео неколико бламажа које бацају сенку на заиста невероватну каријеру. Иначе, Рој Џонс Јуниор, познат и као велики навијач Евертона, недавно је затражио и добио руско држављанство, не кријући дивљење према председнику Владимиру Путину.

А какав је то боксер био...

Коментари / 0

Оставите коментар