Video: Da li biste mu vi ''stali na crtu'' za 100.000 dolara?!

A to je niko drugi do legendarnog bokserskog šampiona, Roj Džons Juniora. Izvesni Vajron Filips se drznuo, te je ipak morao „malo da odspava“ nasred ringa!

Ostali sportovi 05.04.2016 | 20:20
Video: Da li biste mu vi ''stali na crtu'' za 100.000 dolara?!

Jedan od najboljih boksera svih vremena, heroj generacija zaljubljenika u plemenitu veštinu stasalih tokom 1990-ih, Roj Džons Junior postao je neka vrsta cirkuske atrakcije.

Čovek koji je zaradio desetine, ako ne i stotine miliona dolara spao je na to da se bije sa amaterima nudivši im nagradu, i to ne simboličnu. Naime, cilj je bio pobediti nekadašnjeg šampiona u četiri težinske divizije zašta je sledovalo čak 100.000 dolara! Konkurs je objavljen preko Fejsbuka, a za oponenta 47-godišnjeg asa odabran je izvesni Vajron Filips, inače bivši amaterski bokser i MMA borac. Dakle, ne baš bilo ko.

Ipak, brzo se videlo da nije dorastao prilično nagojenom Džonsu Junioru koji je tačku na meč stavio u drugoj rundi. Naravno, nesretni Vajron se našao na podu, u „zemlji snova“, i nažalost bez 100.000 dolara.

Nije poznato zbog čega Roj Džons Junior ne „okači rukavice o klin“ s obzirom da je tokom karijere obezbedio ne samo sebe do kraja života, već i nekoliko generacija naslednika. Ipak, on nastavlja da se bori iako je doživeo nekoliko blamaža koje bacaju senku na zaista neverovatnu karijeru. Inače, Roj Džons Junior, poznat i kao veliki navijač Evertona, nedavno je zatražio i dobio rusko državljanstvo, ne krijući divljenje prema predsedniku Vladimiru Putinu.

A kakav je to bokser bio...

Komentari / 0

Ostavite komentar