Масакр у Бриселу – Европа у рату!

Свијет у шоку. У нападу исламиста у Бриселу погинуло је више 30 људи, док је више од 200 повријеђено.

Република Српска 22.03.2016 | 20:25
Масакр у Бриселу – Европа у рату!

Два нападача су се разнијела на аеродрому, а за трећом особом која је је снимљена на фотографији с њима се трага, каже белгијски тужилац.
Исламска држава преузела је одговорност за нападе. Међу настрадалим нема грађана БиХ, потврдио за БН ТВ амбасадор у Бриселу Драшко Аћимовић.

Све полицијске и безбједносне агенције у БиХ повећале су мјере безбједности, саопштио је вечерас предсједавајући Савјета министара БиХ Денис Звиздић након састанка Ударне групе за борбу против тероризма.

У Републици Српској је све мање новца, касне исплате, а ни власт више не крије да има проблем са ликвидношћу. Какво је стање буџета, кажу економисти, најбоље показују сталне продаје обвезница, али то није довољно па надлежни трагају и за новцем међународних кредитора.

Да новца нема најбоље су на својој кожи осјетили пољопривредници. Спремају се за прољетну сјетву, а обећани подстицаји још нису исплаћени. Понадали су се обећању које им је прије мјесец дана дао предсједник Додик. Иако је обећао исплаћивање транше од 5 милиона сваке сдемице од тада је исплаћена само једна транша. Још једно обећање, узалудно радовање.

БиХ је једна од малобројних земаља у којој расте број корисника фиксних телефона, а опада број корисника мобилних телефона. Лидер СДС и потпредсједник Колегијума Представничког вијећа Парламентарне скупштине БиХ каже да је крајње вријеме да мобилни оператери у БиХ напокон ускладе цијене са цијенама у региону.

Погледајте Дневник 2 БН ТВ:

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

црни милојко

22.03.2016 19:36

Мене само занима ста казе главни баја на све ово

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срна

22.03.2016 19:54

Он казе боли ме...имам куцу на Дедињу а у РС ни сам не знам ста све имам

Name

Бања

22.03.2016 21:47

Глави каже. Ликвидни смо,чекамо мали и велики кредит само да они скупе новац. Ми смо вец бољи ентитет и бољи смо од ЕВРОПЕ. Они су у кризи а ми пјевамо.

Name

нн

22.03.2016 20:02

У мтелу сам 200 минута плацао 45км, посто сам из пограницне области узео сам картицу Телекома Србије, 400 минута је 200 РСД, односно мало висе од 3км ???????????

ОДГОВОРИТЕ