Путујте свијетом и за то примајте плату

Посао је толико интересантан и забаван да бисте пожелели да га радите за џабе.

Свијет 22.03.2016 | 11:20
Путујте свијетом и за то примајте плату

Иако и жене имају могућност да се пријаве, вероватно ће се овом занимљивом послу првенствено обрадовати мушкарци. Посао се састоји из путовања, обилазака фестивала и пивница и испијања пива и све то за новац!

Компанија "Wорлд оф Беер" нуди готово невероватну понуду за посао. У питању је сезонски рад, а од приправника које траже се очекује да лето проведу обилазећи пиваре широм САД и других земаља, као и фестивале пива, а да притом о томе извештавају путем блога и друштвених мрежа.

Дају 12.000 долара

Ова компанија је спремна да плати свакоме 12.000 долара како би онима који прихвате овај изазов, били покривени трошкови пута, али храна и смештај. Поред тога биће пуно бесплатног пива.

"Запошљавамо три приправника који ће овог лета ићи у потрагу за најбољим пивом и храном коју свет има да понуди. Послаћемо вас широм света како бисте пронашли најбоље пиво након чега ћете га документовати, снимити и фотографисати" стоји на сајту "Wорлд оф Беер".

За овај несвакидашњи посао могуће је пријавити се преко апликације на њиховом сајту, али је неопходно и снимити једноминутни видео којим треба објаснити зашто да изаберу баш ВАС.

Једина цака у овом огласу јесте што грађанин мора да буде овлашћен за рад у САД.

Извор: Србија данас

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ха

22.03.2016 11:21

Па зар у САД нема пивопија па запосљавају из других земаља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

22.03.2016 17:30

ЈЕДИНО МИ ФАЛИ ТО ОВЛАСТЕЊЕ ЗА РАД У САД..

ОДГОВОРИТЕ