Putujte svijetom i za to primajte platu

Posao je toliko interesantan i zabavan da biste poželeli da ga radite za džabe.

Svijet 22.03.2016 | 11:20
Putujte svijetom i za to primajte platu

Iako i žene imaju mogućnost da se prijave, verovatno će se ovom zanimljivom poslu prvenstveno obradovati muškarci. Posao se sastoji iz putovanja, obilazaka festivala i pivnica i ispijanja piva i sve to za novac!

Kompanija "World of Beer" nudi gotovo neverovatnu ponudu za posao. U pitanju je sezonski rad, a od pripravnika koje traže se očekuje da leto provedu obilazeći pivare širom SAD i drugih zemalja, kao i festivale piva, a da pritom o tome izveštavaju putem bloga i društvenih mreža.

Daju 12.000 dolara

Ova kompanija je spremna da plati svakome 12.000 dolara kako bi onima koji prihvate ovaj izazov, bili pokriveni troškovi puta, ali hrana i smeštaj. Pored toga biće puno besplatnog piva.

"Zapošljavamo tri pripravnika koji će ovog leta ići u potragu za najboljim pivom i hranom koju svet ima da ponudi. Poslaćemo vas širom sveta kako biste pronašli najbolje pivo nakon čega ćete ga dokumentovati, snimiti i fotografisati" stoji na sajtu "World of Beer".

Za ovaj nesvakidašnji posao moguće je prijaviti se preko aplikacije na njihovom sajtu, ali je neophodno i snimiti jednominutni video kojim treba objasniti zašto da izaberu baš VAS.

Jedina caka u ovom oglasu jeste što građanin mora da bude ovlašćen za rad u SAD.

Izvor: Srbija danas

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

ha

22.03.2016 11:21

Pa zar u SAD nema pivopija pa zaposljavaju iz drugih zemalja.

ODGOVORITE
Name

BiH

22.03.2016 17:30

JEDINO MI FALI TO OVLASTENJE ZA RAD U SAD..

ODGOVORITE