Радоњић пред Цедевиту: Знамо се...!

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да његов тим мора да одигра "одлично" да би могао да парира Цедевити у другој утакмици полуфинала АБА лиге.

Кошарка 22.03.2016 | 12:20
Радоњић пред Цедевиту: Знамо се...!

"Треба да одиграмо одличну утакмицу да бисмо парирали Цедевити и победили. То је тим који је обезбедио пласман у Топ 16 Евролиге и озбиљан је ривал. Понављам, ово је утакмица два тима из Топ 16 фазе", рекао је Радоњић за клупски сајт.

Звезда је добила први дуел после велике борбе и продужетка, и сада јој фали још једна победа до пласмана у финале, у које се раније пласирао Мега Лекс.

Шампион Србије је прошле недеље после великог преокрета победио Уникаху у Малаги и тако дошао на корак од пласмана у четвртфинле Евролиге.

"Очекује нас још један у низу тешких мечева које имамо у овом периоду, после утакмица са Панатинаикосом, Цедевитом и Уникахом. Управо зато смо дошли раније у Загреб да бисмо се на прави начин припремили за ново велико искушење. Цедевита је у одличној форми, одиграли су изванредно у Београду, као и у Истанбулу против Ефеса. Знамо се јако добро, одиграли смо већ четири утакмице и свакако се добро познајемо", рекао је Радоњић.

Звезду после Цедевите чека утакмица са Локомотивом у Краснодару, што значи да ће црвено-бели за седам дана проћи укупно 12.000 километара.

Црвено-бели су тренирали у Загребу у недељу увече и синоћ у време утакмице. Утакмица се игра сутра од 20.00.

Коментари / 0

Оставите коментар