Побједа за Угљевик

Честитајући Младену Стевановићу из Угљевика победу је утрамаратонској трци на 100 километара, где је учествовало 92 такмичара из Словеније, Македоније, БиХ, Србије, Хрватске, начелник општине Угљевик Василије Перић рекао је да је то „победа за Републику Српску, Угљевик и подмајевички крај, његов завичај”.

Србија 21.03.2016 | 18:49
Побједа за Угљевик

Стевановић је 100 километара истрчао за 8 сати 24 минута и освојио прво место, оставивши иза себе шампиона Србије Горана Вендленера, Мирсада Абдуковића из БиХ и многе друге.

"Резултат је за мене веома значајан, јер сам остварио норму за учесће на најтежем светском ултрамаратону "Спартатлон" - трци која се одвија у Грчкој и трчи се од Атине до Спарте. Поносан сам на остварен резултат, али и на бројне похвале. Учешћем на Ултрамаратону упознао сам много атлетичара из региона који су обећали да ће доћи на нашу другу уличну трку у Угљевик, коју организујемо у августу 2016. године", рекао је Стевановић.

Професор Младен Стевановић добитник је награде најуспјешнији спортиста Угљевика за прошлу годину, прошлогодишњи је победник трке на београдској Ади Циганлији, освојио је треће место на маратону у Новом Саду.

Стевановић већ пет година у Угљевику води и "Школу спорта" чији је циљ да деца узраста од пет до десет година кроз игру и моторику заволе спорт и здрав стил живота.

БН ТВ (В.М.)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хумано и лепо

22.03.2016 07:33

Цеститам! Само напред Стеване.

ОДГОВОРИТЕ