Pobjeda za Ugljevik

Čestitajući Mladenu Stevanoviću iz Ugljevika pobedu je utramaratonskoj trci na 100 kilometara, gde je učestvovalo 92 takmičara iz Slovenije, Makedonije, BiH, Srbije, Hrvatske, načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić rekao je da je to „pobeda za Republiku Srpsku, Ugljevik i podmajevički kraj, njegov zavičaj”.

Srbija 21.03.2016 | 18:49
Pobjeda za Ugljevik

Stevanović je 100 kilometara istrčao za 8 sati 24 minuta i osvojio prvo mesto, ostavivši iza sebe šampiona Srbije Gorana Vendlenera, Mirsada Abdukovića iz BiH i mnoge druge.

"Rezultat je za mene veoma značajan, jer sam ostvario normu za učesće na najtežem svetskom ultramaratonu "Spartatlon" - trci koja se odvija u Grčkoj i trči se od Atine do Sparte. Ponosan sam na ostvaren rezultat, ali i na brojne pohvale. Učešćem na Ultramaratonu upoznao sam mnogo atletičara iz regiona koji su obećali da će doći na našu drugu uličnu trku u Ugljevik, koju organizujemo u avgustu 2016. godine", rekao je Stevanović.

Profesor Mladen Stevanović dobitnik je nagrade najuspješniji sportista Ugljevika za prošlu godinu, prošlogodišnji je pobednik trke na beogradskoj Adi Ciganliji, osvojio je treće mesto na maratonu u Novom Sadu.

Stevanović već pet godina u Ugljeviku vodi i "Školu sporta" čiji je cilj da deca uzrasta od pet do deset godina kroz igru i motoriku zavole sport i zdrav stil života.

BN TV (V.M.)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Humano i lepo

22.03.2016 07:33

Cestitam! Samo napred Stevane.

ODGOVORITE