Конте иде у Челси, али Квадрадо не!

Извршни директор Јувентуса Ђузепе Марота каже да клуб намерава да продужи уговор са Хуаном Квадрадом, који би са позајмице из Торина могао да се врати у Челси.

Фудбал 22.03.2016 | 12:00
Конте иде у Челси, али Квадрадо не!

Медији спекулишу да ће селектор Италије Антонио Конте преузети Челси и да је управи енглеског клуба рекао да у свом тиму жели фудбалера Јувентуса Квадрада.

Квадрадо је прошлог августа из Челсија дошао на позајмицу у Јувентус, а према договору италијански клуб има могућност да откупи уговор 27-годишњег Колумбијца.

Како су пренели британски медији, челници Јувентуса ове недеље планирају нове разговоре са колегама из Челсија око Квадрада, који је за лондонски клуб одиграо само 15 утакмица откако је прошлог јануара дошао из Фиорентине за 26 милиона фунти.

Марота је рекао да је срећан што ће италијански селектор Конте, који је предводио Јувентус од 2011. до 2014. године, преузети Челси.

"Чињеница да Антонио Конте одлази у Челси само потврђује да смо направили добар избор када смо га узели од Сијене. Поносан сам на то и поносан сам на њега. Али, што се тиче Квадрада, мислим да Конте неће имати утицаја на нашу одлуку. Могли бисмо да га задржимо", рекао је Марота.

Јувентус тврди да постоји "џентлменски договор" да откупи Квадрада за 22 милиона евра. Пре пар месеци то је у фунтама износило 15,75 милиона, али због промене курса Челси би сада морао да плати 17,2 милиона.

Квадрадо је почетком месеца рекао да би желео да остане у Јувентусу.

"Веома сам срећан у Јувентусу и не размишљам о Челсију. Видећемо шта ће се догодити на крају сезоне", рекао је Квадрадо.

Коментари / 0

Оставите коментар