Konte ide u Čelsi, ali Kvadrado ne!

Izvršni direktor Juventusa Đuzepe Marota kaže da klub namerava da produži ugovor sa Huanom Kvadradom, koji bi sa pozajmice iz Torina mogao da se vrati u Čelsi.

Fudbal 22.03.2016 | 12:00
Konte ide u Čelsi, ali Kvadrado ne!

Mediji spekulišu da će selektor Italije Antonio Konte preuzeti Čelsi i da je upravi engleskog kluba rekao da u svom timu želi fudbalera Juventusa Kvadrada.

Kvadrado je prošlog avgusta iz Čelsija došao na pozajmicu u Juventus, a prema dogovoru italijanski klub ima mogućnost da otkupi ugovor 27-godišnjeg Kolumbijca.

Kako su preneli britanski mediji, čelnici Juventusa ove nedelje planiraju nove razgovore sa kolegama iz Čelsija oko Kvadrada, koji je za londonski klub odigrao samo 15 utakmica otkako je prošlog januara došao iz Fiorentine za 26 miliona funti.

Marota je rekao da je srećan što će italijanski selektor Konte, koji je predvodio Juventus od 2011. do 2014. godine, preuzeti Čelsi.

"Činjenica da Antonio Konte odlazi u Čelsi samo potvrđuje da smo napravili dobar izbor kada smo ga uzeli od Sijene. Ponosan sam na to i ponosan sam na njega. Ali, što se tiče Kvadrada, mislim da Konte neće imati uticaja na našu odluku. Mogli bismo da ga zadržimo", rekao je Marota.

Juventus tvrdi da postoji "džentlmenski dogovor" da otkupi Kvadrada za 22 miliona evra. Pre par meseci to je u funtama iznosilo 15,75 miliona, ali zbog promene kursa Čelsi bi sada morao da plati 17,2 miliona.

Kvadrado je početkom meseca rekao da bi želeo da ostane u Juventusu.

"Veoma sam srećan u Juventusu i ne razmišljam o Čelsiju. Videćemo šta će se dogoditi na kraju sezone", rekao je Kvadrado.

Komentari / 0

Ostavite komentar