Знате ли ко има најбољи тандем у Европи?!

Неколико тандема блиста ове сезоне, али најбољу сарадњу у нападу у лигама "петице" има лондонски Тотенхем.

Фудбал 22.03.2016 | 11:20
Знате ли ко има најбољи тандем у Европи?!

Иако су последњих месеци у центру пажње играчи Лестера Ријад Махрез и Џејми Варди, стандардно доминирају нападачи Барселоне, те одлично сарађују и фудбалери Арсенала, најбољи тандем су Деле Али и Хари Кејн.

Енглески фудбалери (ово се одавно није догодило) су заједно донели Тотенхему седам голова у Премијер лиги.

По гол мање комбиновали су Месут Езил и Оливије Жиру за Арсенал, Трој Дини и Одион Игало за Вотфорд, те Ђерар Делофе и Ромелу Лукаку за Евертон.

Тек четврти је поменути тандем Махрез-Варди са пет голова, колико имају Марк Хамшик и Гонсало Игуаин за Наполи, Луис Суарес и Нејмар да Силва за Барселону, Златан Ибрахимовић и Единсон Кавани за ПСЖ, Гонсало Катро и Пјер-Емерик Обамејанг из Борусије Дортмунд, те Роберто Солдаро и Седрик Бакамбу за Виљареал.

Већи део сезоне доминирала је Арсеналова комбинација, али је Езил последњи пут наместио гол Жируу још у децембру.

Сличан пост имају и играчи Вотфорда, без гола су на последњих 11 утакмица, док су Евертонове узданице успориле пре свега што Делофе није почео меч од јануара.

Док су Кавани и Ибрахимовић помало неочекивано показали да могу одлично да срађују на терену, посебно је интересантан Виљареалов тандем, где је промашај Тотенхема Солдадо пет пута наместио гол Бакамбуу.

Да ли су Деле Али и Хари Кејн заслужили да предводе и напад репрезентације Енглеске?

Коментари / 0

Оставите коментар