Znate li ko ima najbolji tandem u Evropi?!

Nekoliko tandema blista ove sezone, ali najbolju saradnju u napadu u ligama "petice" ima londonski Totenhem.

Fudbal 22.03.2016 | 11:20
Znate li ko ima najbolji tandem u Evropi?!

Iako su poslednjih meseci u centru pažnje igrači Lestera Rijad Mahrez i Džejmi Vardi, standardno dominiraju napadači Barselone, te odlično sarađuju i fudbaleri Arsenala, najbolji tandem su Dele Ali i Hari Kejn.

Engleski fudbaleri (ovo se odavno nije dogodilo) su zajedno doneli Totenhemu sedam golova u Premijer ligi.

Po gol manje kombinovali su Mesut Ezil i Olivije Žiru za Arsenal, Troj Dini i Odion Igalo za Votford, te Đerar Delofe i Romelu Lukaku za Everton.

Tek četvrti je pomenuti tandem Mahrez-Vardi sa pet golova, koliko imaju Mark Hamšik i Gonsalo Iguain za Napoli, Luis Suares i Nejmar da Silva za Barselonu, Zlatan Ibrahimović i Edinson Kavani za PSŽ, Gonsalo Katro i Pjer-Emerik Obamejang iz Borusije Dortmund, te Roberto Soldaro i Sedrik Bakambu za Viljareal.

Veći deo sezone dominirala je Arsenalova kombinacija, ali je Ezil poslednji put namestio gol Žiruu još u decembru.

Sličan post imaju i igrači Votforda, bez gola su na poslednjih 11 utakmica, dok su Evertonove uzdanice usporile pre svega što Delofe nije počeo meč od januara.

Dok su Kavani i Ibrahimović pomalo neočekivano pokazali da mogu odlično da srađuju na terenu, posebno je interesantan Viljarealov tandem, gde je promašaj Totenhema Soldado pet puta namestio gol Bakambuu.

Da li su Dele Ali i Hari Kejn zaslužili da predvode i napad reprezentacije Engleske?

Komentari / 0

Ostavite komentar