Отисак на чаши и пица одали Абдеслама

Поруџбина већег броја пица и отисак на чаши довели су до хапшења главног осумњиченог за париске нападе Салаха Абдеслама, преносе медији.

Свијет 20.03.2016 | 14:00
Отисак на чаши и пица одали Абдеслама

Према изворима служби безбедности, истрага је полицију довела до бриселске четврти Моленбек и куће у којој се у тренутку хапшења налазио Абдеслам.

Сумњало се да у кући борави већи број људи након што је једна жена наручила већи број пица, пренео је сајт Политико.

Абдесламов отисак прста пронађен на једној чаши уверио је полицију да се он и даље налази у Бриселу.

Током акције хапшења Абдеслам је лакше рањен у ногу, а ухапсено је укупно пет особа, међу којима троје чланова исте породице која га је скривала.

Министар унутрашњих послова Француске Бернар Казнев је раније данас казао да је хапшење Салаха Абдеслама, главног осумњиченог за нападе изведене у новембру 2015. у Паризу, "само један корак", те да има још доста посла у борби против тероризма.

Интерпол је јуче упозорио 190 држава чланица да појачају опрез на границама јер би Абдесламови саучесници, који су и даље на слободи, могли да покушају да побегну.

Извор: Б92

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Мд

20.03.2016 17:09

Белгија је као и Бих код њих имају вехабије своје квартове у Брисел као Маоца код нас у Бих гдје полиција несмије да улази

ОДГОВОРИТЕ
Name

хм

20.03.2016 18:23

А бас га је открила пице и храна,а да јест бас,то је прица за малу дјецу. За њега се знало сво вријеме гдје је,само цекало се вријеме,да би се добро сасипала прасина у оци вец ослијепљеном народу,то је матрица која се користи свуда по свијету

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈСО

20.03.2016 18:35

Тако је

Name

Даидза

20.03.2016 21:16

Вјероватно им је струцну помоц прузио босански еxперт за тероризам Дзевад Галијасевиц.

ОДГОВОРИТЕ