Otisak na čaši i pica odali Abdeslama

Porudžbina većeg broja pica i otisak na čaši doveli su do hapšenja glavnog osumnjičenog za pariske napade Salaha Abdeslama, prenose mediji.

Svijet 20.03.2016 | 14:00
Otisak na čaši i pica odali Abdeslama

Prema izvorima službi bezbednosti, istraga je policiju dovela do briselske četvrti Molenbek i kuće u kojoj se u trenutku hapšenja nalazio Abdeslam.

Sumnjalo se da u kući boravi veći broj ljudi nakon što je jedna žena naručila veći broj pica, preneo je sajt Politiko.

Abdeslamov otisak prsta pronađen na jednoj čaši uverio je policiju da se on i dalje nalazi u Briselu.

Tokom akcije hapšenja Abdeslam je lakše ranjen u nogu, a uhapseno je ukupno pet osoba, među kojima troje članova iste porodice koja ga je skrivala.

Ministar unutrašnjih poslova Francuske Bernar Kaznev je ranije danas kazao da je hapšenje Salaha Abdeslama, glavnog osumnjičenog za napade izvedene u novembru 2015. u Parizu, "samo jedan korak", te da ima još dosta posla u borbi protiv terorizma.

Interpol je juče upozorio 190 država članica da pojačaju oprez na granicama jer bi Abdeslamovi saučesnici, koji su i dalje na slobodi, mogli da pokušaju da pobegnu.

Izvor: B92

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Md

20.03.2016 17:09

Belgija je kao i Bih kod njih imaju vehabije svoje kvartove u Brisel kao Maoca kod nas u Bih gdje policija nesmije da ulazi

ODGOVORITE
Name

hm

20.03.2016 18:23

A bas ga je otkrila pice i hrana,a da jest bas,to je prica za malu djecu. Za njega se znalo svo vrijeme gdje je,samo cekalo se vrijeme,da bi se dobro sasipala prasina u oci vec oslijepljenom narodu,to je matrica koja se koristi svuda po svijetu

ODGOVORITE
Name

JSO

20.03.2016 18:35

Tako je

Name

Daidza

20.03.2016 21:16

Vjerovatno im je strucnu pomoc pruzio bosanski expert za terorizam Dzevad Galijasevic.

ODGOVORITE