Васпитачице везале и затвориле дјечака?!

Васпитне мере васпитачица у дечјем вртићу "Сунце" у београдском насељу Миријево стављене су на проверу, када је у среду мајка једног малишана у купатилу затекла затвореног дечака Ф. Ј. коме су биле везане руке! Васпитачице су се, наводно, браниле оправдањем да је малишан немиран, а у Предшколској установи "Звездара" тврде да је дошло до - неспоразума.

Србија 19.03.2016 | 19:59
Васпитачице везале и затвориле дјечака?!

Изнемогао од плакања, седео је на ноши са рукама везаним дуксерицом тако да не може да устане. Ово је призор који је мајка детета, који похађа старију јаслену групу узраста до три године, затекла у четвртак нешто после 14 часова, када је дошла по своје дете.

"У петак је мајка, која је пронашла дете у купатилу, ишла на разговор са запосленима и директорком, где су покушали да је убеде како ће дотична бити дисциплински санкционисана, али да је потребно стрпљење" тврди Петар, пријатељ жене која је везаног малишана пронашла у тоалету.

Из ПУ "Звездара", у оквиру које се налази и обданиште "Сунце", кажу да су обавештени о случају, али да је посреди неспоразум.

"Дошло је до неспоразума", уверава Снежана Петровић, директорка ПУ "Звездара". "Радимо на томе и док се не утврди шта се тачно догодило, не можемо износити никакве закључке."

Родитељи осталих малишана нису обавештени о овом догађају и били су шокирани када су од репортера "Новости" сазнали за инцидент. Ипак, сви до једног хвале вртић и васпитачице које у њему раде, иако их је мање него што је заиста потребно.

РОДИТЕЉИ: НАЈБОЉЕ ОБДАНИШТЕ

"Ово је један од најбољих вртића" прича један од очева. "Овде брину о свему. Дете ми никада није било прљаво, увек на време пресвучено, никад оједен није био. Све нам јављају, да ли је и колико спавао, да ли је јео. Син иде у средњу јаслену групу, никад никаквих проблема није било."

ЗАШТО БИ НЕКО ТО ИЗМИСЛИО?

"Не могу да верујем у то" наводи мајка једног од малишана. "Не знам зашто би неко то измислио, али опет... Како су руке том детету биле стегнуте дуксерицом и колико јако кад није могло да се ослободи? Да сам ја тај призор затекла, полиције би било свуда и све бих родитеље сачекала и обавестила!"

Извор: Вечерње новости

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

мф

20.03.2016 09:24

Не знам ко брани васпитацице и ста се иза тога скрива и не разумијем директорку у томе(засто треба времена)такав слуцај се не препуста времену него се одмах на лице мјеста зове полиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

20.03.2016 16:08

Бас сад гледам на фејсбуку једну баку коју унук љуби у уста. То је педофилија иако су то сродство. Питам се ста ради мати дјецака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО МИКИЦ

20.03.2016 22:28

Ти си педофил у глави. Због таквих сексуално надземних особа ускоро нећемо смјеру спавати и играти се заједно са својом дјецом и УНУЧАДИМА!