Лозница: Зоран Митрић за градоначелника

За разлику од републичке листе, на којој Српска народна партија Ненада Поповића наступа са СНС, на локалне изборе излази самостално за 59 кандидата за одборнике Скупштине града Лозница, потврђено нам је у тој партији.

Србија 19.03.2016 | 10:11
Лозница: Зоран Митрић за градоначелника

Први на листи зуа одборнике и кандидат за градоначелника је Зоран Митрић, потпредседник ГО СНП у том граду, иначе власник познате фирме "Сафир", председник Савеза златара Србије и један од челника Ловачког савеза Србије.

"Сматрамо да имамо и људе и одличне контакте у земљи и свету, не само да остваримо добар резулат на предстојећим изборима, већ да можемо Лозници и овом делу Србије, који је наслоњен на Републику Српску, да обезбедимо нова радна места, што гарантује минули рад многих од нас који смо се окупили око СНС", каже Митрић.

"Било је разговора о коалицији са СНС, али нису уродили плодом и спремамо се и за изборе и за послове после њих, када ћемо, сигурни смо, имати значајну улогу у локалној власти", додаје Митрић.

По његовим речима, први кораци су направљени довођењем партнера из Русије и других земаља који су наговестили ангажовање људи из овог краја у тим земљиама, али и отварање погона и фабрика у нашем крају, што је насушна потреба, јер је на евиденцији незапослених више од 12.000 људи, колико је некада запошљава само "Вискоза", која је одавно стала, а њени остаци покрадени, што је милионска штета у еврима, а нико није одговарао.

БН ТВ (В.М.)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

теофил

24.03.2016 15:09

Сјајно, алал вера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бахро

19.04.2016 08:19

Криминалац и преварант.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мићука

19.04.2016 15:58

Сачувај нас Боже од оваквих предузетника

ОДГОВОРИТЕ
Name

мицо

21.04.2016 19:25

само напред Зоране да се уклоне ови сто сто година владају Лозноцом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

22.04.2016 21:06

Ти сто владају годинама бира народ.Митриц изгубио изборе у боксерском клубу,фудбалском савезу,у ловацком удрузењу.То довољно говори о његовим квалитетима.

ОДГОВОРИТЕ