Loznica: Zoran Mitrić za gradonačelnika

Za razliku od republičke liste, na kojoj Srpska narodna partija Nenada Popovića nastupa sa SNS, na lokalne izbore izlazi samostalno za 59 kandidata za odbornike Skupštine grada Loznica, potvrђeno nam je u toj partiji.

Srbija 19.03.2016 | 10:11
Loznica: Zoran Mitrić za gradonačelnika

Prvi na listi zua odbornike i kandidat za gradonačelnika je Zoran Mitrić, potpredsednik GO SNP u tom gradu, inače vlasnik poznate firme "Safir", predsednik Saveza zlatara Srbije i jedan od čelnika Lovačkog saveza Srbije.

"Smatramo da imamo i ljude i odlične kontakte u zemlji i svetu, ne samo da ostvarimo dobar rezulat na predstojećim izborima, već da možemo Loznici i ovom delu Srbije, koji je naslonjen na Republiku Srpsku, da obezbedimo nova radna mesta, što garantuje minuli rad mnogih od nas koji smo se okupili oko SNS", kaže Mitrić.

"Bilo je razgovora o koaliciji sa SNS, ali nisu urodili plodom i spremamo se i za izbore i za poslove posle njih, kada ćemo, sigurni smo, imati značajnu ulogu u lokalnoj vlasti", dodaje Mitrić.

Po njegovim rečima, prvi koraci su napravljeni dovođenjem partnera iz Rusije i drugih zemalja koji su nagovestili angažovanje ljudi iz ovog kraja u tim zemljiama, ali i otvaranje pogona i fabrika u našem kraju, što je nasušna potreba, jer je na evidenciji nezaposlenih više od 12.000 ljudi, koliko je nekada zapošljava samo "Viskoza", koja je odavno stala, a njeni ostaci pokradeni, što je milionska šteta u evrima, a niko nije odgovarao.

BN TV (V.M.)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

teofil

24.03.2016 15:09

Sjajno, alal vera.

ODGOVORITE
Name

bahro

19.04.2016 08:19

Kriminalac i prevarant.

ODGOVORITE
Name

mićuka

19.04.2016 15:58

Sačuvaj nas Bože od ovakvih preduzetnika

ODGOVORITE
Name

mico

21.04.2016 19:25

samo napred Zorane da se uklone ovi sto sto godina vladaju Loznocom

ODGOVORITE
Name

Milos

22.04.2016 21:06

Ti sto vladaju godinama bira narod.Mitric izgubio izbore u bokserskom klubu,fudbalskom savezu,u lovackom udruzenju.To dovoljno govori o njegovim kvalitetima.

ODGOVORITE