Лозничанка Андреја "избушила" мрежу

"Трчала сам, играла сам, свим срцем и телом, "пуцала" снажно и прецизно ка голу противника, уз сјајну помоћ мојих другарица, саиграчица и огромну подршку са клупе нашег тренера Драгана Лукића. Голови су се низали, ишло је "као по лоју", сваки наредни погодак био је лепши и бољи", изјавила је за "Новости" Андреја Михаиловић, ученица четвртог разреда средње економске школе у Лозници, која је на утакмици ОРК Лозница против Смедеревске Паланке, играјући у гостима, постигла чак 40 голова. Лозница је славила победу резултатом 59:23!

Србија 19.03.2016 | 09:30
Лозничанка Андреја "избушила" мрежу

"Не само моји погоци, већ комплетна наша игра била је "за богове"",прича Андреја.

"Показали смо шта значи добра тимска игра, ваљано представљање нашег града Лознице, нашег Јадра, нашег милог завичаја. Сласт успеха је нешто што одавно "столује" у нашем клубу, где играм седам година, а ја сам и јуниорска репрезентативка Србије", каже Андреја.

Генерација којој припада ова рукометашица успела је да три године узастопно буде шампион Србије у кадетској конкуренцији, када је од 22 репрезентативки било пет из Лознице.

Љубица Ћосић, једна од саиграчица Мијаиловићеве, каже да не може да се одлучи да ли је је она боља другарица на терену или ван њега.

"Од када играмо и тренирано слови за играчицу која није себична ни трунке, већ је позната по томе да воли да додаје лопту када нека од нас има шансу да да гол", каже Љубица Ћосић.

"Блистала је на овој утакмици и то је победа за анале нашег клуба и лозничког спорта", каже Љубица.

Слављени и прослављени и у Србији и ван ње, рукометаши и рукометашице ОРК Лозница, ипак, званично, нису осетили подршку у локалу као други спортски колективи, као да су резултати за тако нешто препрека.

БН ТВ (В.М.)

Коментари / 0

Оставите коментар