Lozničanka Andreja "izbušila" mrežu

"Trčala sam, igrala sam, svim srcem i telom, "pucala" snažno i precizno ka golu protivnika, uz sjajnu pomoć mojih drugarica, saigračica i ogromnu podršku sa klupe našeg trenera Dragana Lukića. Golovi su se nizali, išlo je "kao po loju", svaki naredni pogodak bio je lepši i bolji", izjavila je za "Novosti" Andreja Mihailović, učenica četvrtog razreda srednje ekonomske škole u Loznici, koja je na utakmici ORK Loznica protiv Smederevske Palanke, igrajući u gostima, postigla čak 40 golova. Loznica je slavila pobedu rezultatom 59:23!

Srbija 19.03.2016 | 09:30
Lozničanka Andreja "izbušila" mrežu

"Ne samo moji pogoci, već kompletna naša igra bila je "za bogove"",priča Andreja.

"Pokazali smo šta znači dobra timska igra, valjano predstavljanje našeg grada Loznice, našeg Jadra, našeg milog zavičaja. Slast uspeha je nešto što odavno "stoluje" u našem klubu, gde igram sedam godina, a ja sam i juniorska reprezentativka Srbije", kaže Andreja.

Generacija kojoj pripada ova rukometašica uspela je da tri godine uzastopno bude šampion Srbije u kadetskoj konkurenciji, kada je od 22 reprezentativki bilo pet iz Loznice.

Ljubica Ćosić, jedna od saigračica Mijailovićeve, kaže da ne može da se odluči da li je je ona bolja drugarica na terenu ili van njega.

"Od kada igramo i trenirano slovi za igračicu koja nije sebična ni trunke, već je poznata po tome da voli da dodaje loptu kada neka od nas ima šansu da da gol", kaže Ljubica Ćosić.

"Blistala je na ovoj utakmici i to je pobeda za anale našeg kluba i lozničkog sporta", kaže Ljubica.

Slavljeni i proslavljeni i u Srbiji i van nje, rukometaši i rukometašice ORK Loznica, ipak, zvanično, nisu osetili podršku u lokalu kao drugi sportski kolektivi, kao da su rezultati za tako nešto prepreka.

BN TV (V.M.)

Komentari / 0

Ostavite komentar