Београд: Мушкарац се бацио са 11. спрата

Млађи мушкарац бацио се данас са 11. спрата једног од шест видиковачких солитера у улици Видиковачки венац.

Србија 18.03.2016 | 13:44
Београд: Мушкарац се бацио са 11. спрата

Комшије су шокиране, поготово оне које кажу да су га баш јутрос виделе.

Како Курир сазнаје, мушкарац, између 25 и 30 година, имао је психичких проблема и у стану је живео са мајком и баком, која је недавно преминула. Према речима комшија, и он и мајка били су неко време смештени на психијатрији, али су се недавно вратили кући, пре највише десетак дана. Улаз зграде у којој је живео и са које се бацио гледа на улаз и двориште ОШ "Бранко Ћопић".

Несрећни мушкарац је син жене по имену Грана која је зимус пронађена закључана у стану са беживотним телом своје мајке Љубинке, о чему је Курир писао у децембру.

Подсетимо, београдска полиција је 12. децембра на позив комшија пронашла беживотно тело Љубинке С. (83) у стану на Видиковцу. Пошто су развалили врата полицајци су унутра затекли и њену ћерку Грану (60), која је пет дана била закључана с мртвом мајком. Да прича буде још бизарнија, испоставило се да је њих још 5. децембра закључао Гранин син, који је потом отишао у непознатом правцу.

По доласку патроле, која је у присуству два сведока ушла у стан, затечен је језив призор. Несрећна Љубинка лежала је непомично у својој соби, а тело је било у почетној фази труљења. Грану су затекли како седи у трпезарији и нешто неповезано прича, али је полиција с тешком муком успела да сазна да је пет дана живела с мртвом мајком, покушавајући да отвори врата, јер је њен син претходно изашао и понео кључеве са собом. Када јој је мајка преминула, жена је запала у психичку кризу, и није могла да се снађе, а врата је покушала да обије са унутрашње стране тек кад више није имала шта да једе.

Извор: ЕПК

Коментари / 0

Оставите коментар