Beograd: Muškarac se bacio sa 11. sprata

Mlađi muškarac bacio se danas sa 11. sprata jednog od šest vidikovačkih solitera u ulici Vidikovački venac.

Srbija 18.03.2016 | 13:44
Beograd: Muškarac se bacio sa 11. sprata

Komšije su šokirane, pogotovo one koje kažu da su ga baš jutros videle.

Kako Kurir saznaje, muškarac, između 25 i 30 godina, imao je psihičkih problema i u stanu je živeo sa majkom i bakom, koja je nedavno preminula. Prema rečima komšija, i on i majka bili su neko vreme smešteni na psihijatriji, ali su se nedavno vratili kući, pre najviše desetak dana. Ulaz zgrade u kojoj je živeo i sa koje se bacio gleda na ulaz i dvorište OŠ "Branko Ćopić".

Nesrećni muškarac je sin žene po imenu Grana koja je zimus pronađena zaključana u stanu sa beživotnim telom svoje majke Ljubinke, o čemu je Kurir pisao u decembru.

Podsetimo, beogradska policija je 12. decembra na poziv komšija pronašla beživotno telo Ljubinke S. (83) u stanu na Vidikovcu. Pošto su razvalili vrata policajci su unutra zatekli i njenu ćerku Granu (60), koja je pet dana bila zaključana s mrtvom majkom. Da priča bude još bizarnija, ispostavilo se da je njih još 5. decembra zaključao Granin sin, koji je potom otišao u nepoznatom pravcu.

Po dolasku patrole, koja je u prisustvu dva svedoka ušla u stan, zatečen je jeziv prizor. Nesrećna Ljubinka ležala je nepomično u svojoj sobi, a telo je bilo u početnoj fazi truljenja. Granu su zatekli kako sedi u trpezariji i nešto nepovezano priča, ali je policija s teškom mukom uspela da sazna da je pet dana živela s mrtvom majkom, pokušavajući da otvori vrata, jer je njen sin prethodno izašao i poneo ključeve sa sobom. Kada joj je majka preminula, žena je zapala u psihičku krizu, i nije mogla da se snađe, a vrata je pokušala da obije sa unutrašnje strane tek kad više nije imala šta da jede.

Izvor: EPK

Komentari / 0

Ostavite komentar