Радници Криваје Мобел поново на улици

Радници Криваје Мобел из Завидовића јутрос су поново блокирали градске раскрснице те су на тај начин од надлежних затражили да заштите имовину која се налази у фабрици у којој су радили дуги низ година.

Босна и Херцеговина 18.03.2016 | 09:45
Радници Криваје Мобел поново на улици

Подсјетимо, незадовољство радника Криваје траје већ дуже вријеме због неуплаћеног здравственог осигурања и неисплаћених плата и већ неколико пута су блокирали магистрални пут М-17 Зеница.

Јуче су изашли на улице у знак протеста, а наставили су и јутрос у 6 сати, јер је из круга фабрике одвезен камион иако, како тврде, пред фабриком мјесецима дежурају радници који не дозвољавају улаз или излаз било коме у круг.

"Све је блокирано од шест сати и сви прилази и излази из града. Од данас па наредних 365 дана ће трајати блокада, односно док се не ријеши све што треба, јер не могу четири криминалца да држе град. Наши захтјеви су под број један судска забрана и заштита имовине, а под број два је смјена начелника ПУ Завидовићи и даље да суд одрађује како мора да одрађује", изјавио је за Н1 члан Синдиката радника Бесим Хусић.

Извор: Н1

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ЈОВАНЧЕ

18.03.2016 10:23

Пуц, пуц, пуц, ожежи, ожежи, ожежи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

18.03.2016 11:10

И опет ће сви они гласати за Бакира ако он каже "У јединству је снага", подвучено зеленим.

ОДГОВОРИТЕ