Држач лака за нокте

Млади пар из Јужне Каролине осмислио је оригинални држач, који омогућава сигурно лакирање без обзира на то где се налазите

Мода и љепота 18.03.2016 | 11:30
Држач лака за нокте

ЖЕЛИТЕ да лакирате нокте док сте удобно заваљени на каучу и гледате омиљену серију, али вас омета то што морате стално да пазите да се не проспе? Млади пар из Јужне Каролине осмислио је оригинални држач, који омогућава сигурно лакирање без обзира на то где се налазите. Због веселих боја (пинк, минт, јарко плаве) подсећа на лизалице у облику прстена.

Изливен је у једном комаду, од дуготрајног силикона, има двоструке меке прстенове, који се прилагођавају дебљини прста. На врху је сталак - “круна” која држи лак у усправном положају, без могућности да дође до испадања или изливања. Прилагођава се свакој од 250 различитих бочица, које данас користе произвођачи широм света. И не само да лак држи стабилно, већ омогућава да свеже налакирани нокти остану уредни. Притиском на два гумена крила се једноставно скида држач и пребацује с једне на другу руку. Овај изум тренутно може да се набави само преко интернета, а цена му је око 15 долара.

Новости

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Цхупс

31.03.2016 08:57

А стално сам размисљао гдје да дрзим тај лак, кад види рјесења. Мосе то и кад фарбам ауто нпр.

ОДГОВОРИТЕ