Пломба на мосту?!

На магистралном путу Шабац – Лозница, на делу друма кроз Липнички Шор, због створене акумулације воде услед великих и незапамћених поплава у мају 2014.године, један мештанин је забетонирао пропуст на мосту, куда би требало да отекне вода, поставио рампу за своје домаћинство, штитећи себе, али угрожавајући многе друге.

Србија 17.03.2016 | 21:40
Пломба на мосту?!

Ово истиче Јанко Алексић, члан Градског већа у Лозници, позивајући једине надлежне, одговорне у ЈП "Путеви Србије" да реше, најхитније овај проблем, "посебно у ове дане када поплаве прете на све стране".

"Јасно је да нико не сме да поставља своје, приватне рампе, на траси коју контролише ЈП "ПУтецви Србије", али ево, и то се догађа", каже Алексић.

За два месеца биће пуне две године окако су на овом путу угрожена безбедност и возача пешака. мештана, који морају да изађу на пут како би обишли изузетно опасно и дубоко прокопан канал јер нема решења овог проблема.

Месна заједница Липнички Шор,како каже њен председник Милан Веселиновић, је у више наврата тражила у писаној форми да се овај проблем реши али до данас нико од надлежних из главног града није реаговао.

БН ТВ / В.М.

Коментари / 0

Оставите коментар