Plomba na mostu?!

Na magistralnom putu Šabac – Loznica, na delu druma kroz Lipnički Šor, zbog stvorene akumulacije vode usled velikih i nezapamćenih poplava u maju 2014.godine, jedan meštanin je zabetonirao propust na mostu, kuda bi trebalo da otekne voda, postavio rampu za svoje domaćinstvo, štiteći sebe, ali ugrožavajući mnoge druge.

Srbija 17.03.2016 | 21:40
Plomba na mostu?!

Ovo ističe Janko Aleksić, član Gradskog veća u Loznici, pozivajući jedine nadležne, odgovorne u JP "Putevi Srbije" da reše, najhitnije ovaj problem, "posebno u ove dane kada poplave prete na sve strane".

"Jasno je da niko ne sme da postavlja svoje, privatne rampe, na trasi koju kontroliše JP "PUtecvi Srbije", ali evo, i to se događa", kaže Aleksić.

Za dva meseca biće pune dve godine okako su na ovom putu ugrožena bezbednost i vozača pešaka. meštana, koji moraju da izađu na put kako bi obišli izuzetno opasno i duboko prokopan kanal jer nema rešenja ovog problema.

Mesna zajednica Lipnički Šor,kako kaže njen predsednik Milan Veselinović, je u više navrata tražila u pisanoj formi da se ovaj problem reši ali do danas niko od nadležnih iz glavnog grada nije reagovao.

BN TV / V.M.

Komentari / 0

Ostavite komentar