Власник "Ерваматина" привредник године

Академик СКАНУ, Зоран Грујичић,власник МЗТ "Ерваматин" из Београда, која поред осталог у свом саставу има и ветеринарску станицу у Крупњу и фабрику за прераду дрвета на Мачковом камену, у Рађевини, проглашен је за привредника године у западној Србији, по одлуци жирија манифестације "Пут ка врху", коју организују Универзитет у Новом Саду, Медиа инвент из тог града и Привредна комора, рекао нам је Владимир Маркановић, директор "Медиа инвента".

Србија 17.03.2016 | 19:20
Власник "Ерваматина" привредник године

Мада има успешан посџао у Београду и региону и одличне пословне односе са мноштвом партнера у иностранству, Грујичић је, како каже Маркановић, "показао и речју и делом да му је стало до родног краја, па је његова Ветеринарска станица у Крупњу светао примет добре приватиције, вредног рада и подршке завичају за унапређење сточатрства у Рађевини, што је нарочито исказано после катастрофалних поплава у мају 2014 године".

"Грујичић је одличан пример успешног сроског привредника, оног кога нико и ничим не може да назове тајкуном, али може, по свим критеријумима, да зове честитим српским домаћином", каже Маркановић.

Награду "Капетан Миша Анастасијевић", у категорији лилност године, припала је Видоју Петровићу, градоначелнику Лознице, епископу шабачком Лаврентију, предузећима "Стим експорт", "Чаброс" и "Натура трејд", позориште КУД "Караџић", др Владимир Гајић, ученик Димитрије Павлов, хладњача из Љубовије...

БН ТВ / В. М.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

гкко

17.03.2016 19:21

Јели то овај производ за раст косе, колико је користан види се из прилозеног.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микула

27.04.2016 05:15

Много добра приватизација Ветеринарске станице , коју није ни укњижио ни платио обавезе дршави а по извршној пресуди суда треба да исплати бившим радницима заостале плате и доприносе држави , а да би то избегао продао је ветеринарску станицу . Јако успешна приватизација а видим и ерваматин .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пајић

26.05.2016 21:02

Истина!

Name

злоx

26.05.2016 21:01

Какве су ово шеме? Па сви га одлицно знамо! П.С заменик председника привредне коморе Србије је Крупањац Мићо Васиљевић,а они су стари знанци из дрзавних предузеца која су и њиховом заслугом пропала. Тако да је ово плацени теxт за људе који их не знају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предраг Томин пријатељ

10.03.2018 20:16

Малопре се цујем са Томицом....мозда те посети ових дана, извињава се сто није могао раније, јер му је инспекција сваки дан у фирми! Ја да сам ти...ја би би Јусеин Болт. БЕОГРАД ЈЕ ВЕЛИКИ КАД НЕКОГ ТРАЗИС, А МАЊИ ОД КРУПЊА КАД ТЕБЕ НЕКО ТРАЗИ. До видјења велики позззззз

ОДГОВОРИТЕ