Vlasnik "Ervamatina" privrednik godine

Akademik SKANU, Zoran Grujičić,vlasnik MZT "Ervamatin" iz Beograda, koja pored ostalog u svom sastavu ima i veterinarsku stanicu u Krupnju i fabriku za preradu drveta na Mačkovom kamenu, u Rađevini, proglašen je za privrednika godine u zapadnoj Srbiji, po odluci žirija manifestacije "Put ka vrhu", koju organizuju Univerzitet u Novom Sadu, Media invent iz tog grada i Privredna komora, rekao nam je Vladimir Markanović, direktor "Media inventa".

Srbija 17.03.2016 | 19:20
Vlasnik "Ervamatina" privrednik godine

Mada ima uspešan posdžao u Beogradu i regionu i odlične poslovne odnose sa mnoštvom partnera u inostranstvu, Grujičić je, kako kaže Markanović, "pokazao i rečju i delom da mu je stalo do rodnog kraja, pa je njegova Veterinarska stanica u Krupnju svetao primet dobre privaticije, vrednog rada i podrške zavičaju za unapređenje stočatrstva u Rađevini, što je naročito iskazano posle katastrofalnih poplava u maju 2014 godine".

"Grujičić je odličan primer uspešnog sroskog privrednika, onog koga niko i ničim ne može da nazove tajkunom, ali može, po svim kriterijumima, da zove čestitim srpskim domaćinom", kaže Markanović.

Nagradu "Kapetan Miša Anastasijević", u kategoriji lilnost godine, pripala je Vidoju Petroviću, gradonačelniku Loznice, episkopu šabačkom Lavrentiju, preduzećima "Stim eksport", "Čabros" i "Natura trejd", pozorište KUD "Karadžić", dr Vladimir Gajić, učenik Dimitrije Pavlov, hladnjača iz Ljubovije...

BN TV / V. M.

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

gkko

17.03.2016 19:21

Jeli to ovaj proizvod za rast kose, koliko je koristan vidi se iz prilozenog.

ODGOVORITE
Name

Mikula

27.04.2016 05:15

Mnogo dobra privatizacija Veterinarske stanice , koju nije ni uknjižio ni platio obaveze dršavi a po izvršnoj presudi suda treba da isplati bivšim radnicima zaostale plate i doprinose državi , a da bi to izbegao prodao je veterinarsku stanicu . Jako uspešna privatizacija a vidim i ervamatin .

ODGOVORITE
Name

Pajić

26.05.2016 21:02

Istina!

Name

zlox

26.05.2016 21:01

Kakve su ovo šeme? Pa svi ga odlicno znamo! P.S zamenik predsednika privredne komore Srbije je Krupanjac Mićo Vasiljević,a oni su stari znanci iz drzavnih preduzeca koja su i njihovom zaslugom propala. Tako da je ovo placeni text za ljude koji ih ne znaju.

ODGOVORITE
Name

Predrag Tomin prijatelj

10.03.2018 20:16

Malopre se cujem sa Tomicom....mozda te poseti ovih dana, izvinjava se sto nije mogao ranije, jer mu je inspekcija svaki dan u firmi! Ja da sam ti...ja bi bi Jusein Bolt. BEOGRAD JE VELIKI KAD NEKOG TRAZIS, A MANJI OD KRUPNJA KAD TEBE NEKO TRAZI. Do vidjenja veliki pozzzzzz

ODGOVORITE