''Самртни ропац'' најстаријег клуба Шпаније!

Суботњи дуел са Б тимом Гранаде могао би да буде последњи у 126 година дугој историји Рекреатива!

Фудбал 18.03.2016 | 15:20
''Самртни ропац'' најстаријег клуба Шпаније!

Ни Реал, ни Барселона, ни Атлетико... Фудбалска лопта у Шпанији прво се закотрљала у Уелви, али судећи према последњим информацијама са Пиринеја најстарији шпански клуб броји последње дане. Рекреативо је на издисају.

Разлог прилично уобичајен кад су овакве теме у питању - дугови. Кад је Ел Децано у питању дугови у висини од 22.000.000 евра. Превише за једног трећелигаша. Навијачи као да су прихватили неизбежну судбину. Клуб такође, па су улазнице за суботњу утакмицу са резервним тимом Гранаде пуштене у продају по цени од једног евра. Утисак је да су веће шансе да уместо карневалске атмосфера на стадиону Нуево Коломбино буде попут оне са сахране.

"Драматични крај", само је један пример из саопштења навијача који говори о томе колико у Уелви озбиљно схватају могућност гашења.

Навијачи су покушали да помогну, да врате клуб у своје руке, да га одузму власнику Паблу Комасу, није вредело. Само да би се дочекао крај ове сезоне Рекреативу је потребно 2.000.000 евра. Комас одбија да сам финансира тај новац. Запослени у клубу осам месеци нису примили плату. Ситуација делује безизлазно.

Коментари / 0

Оставите коментар