ИВ: Извините, али знате ли да је ОН најбољи на свијету?!

Новаку дали 19 сати да се одмори за нови меч! Срамно се понашају организатори Индијан Велса према Новаку Ђоковићу, бар када се погледа распоред који су му наменили у завршници турнира на коме брани две узастопне титуле.

Тенис 16.03.2016 | 21:45
ИВ: Извините, али знате ли да је ОН најбољи на свијету?!

Иако је у питању најбољи тенисер на планети, који је притом у четири наврата освајао поменути турнир, организатори овог надметања нису имали обзира према њему када су одређивали када ће ко на терен у осмини финала.

Ђоковић је, наиме, после велике борбе савладао Филипа Колшрајбера са 7:5, 7:5 и тај меч завршио око 21 сата по локалном времену. А већ око 16 часова по локалном, односно око поноћи по средњеевропском времену, поново ће морати да наступи, односно само 19 сати по окончању претходног меча!

Тада ће играти против Фелисијана Лопеза, а тачан почетак тог меча, четвртог по реду на централном терену, зависиће од тока и трајања три претходна. Почев у 11 сати по локалном, односно од 19 сати по средњеевропском времену, пре Новака и Фелисијана на игралиште ће изаћи Ришар Гаске и Марин Чилић, па Агњешка Радванска и Петра Квитова, а онда и Рафаел Надал и Александар Зверев.

Нема сумње да су организатори турнира у Индијан Велсу могли да "светском броју 1", четвороструком шампиону и актуелном браниоцу трона, омогуће додатан предах. Ако не већ у виду наступа дан касније, а онда бар у каснијем, вечерњем термину, што је овога пута омогућено Серени Вилијамс и Симони Халеп, односно Доминику Тијему и Жо-Вилфреду Цонги.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

пен

16.03.2016 21:43

Сто ви не направите српски опен, па му правите распоред какав хоцете. најбоље би било да он вец цека неког у финалу, да се не умара безвезе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВОЈВОДА

17.03.2016 10:46

Ачкосум магарче, што би рекао велики Иво Андрић. И није те стид да коментаришеш на тако приземан начин. Одвратни србофобе.

Name

Тито

17.03.2016 03:31

Стварно си ем глуп,ем завидан...прави србомрзац.Иди лијеци се болеснице један,ниси ни свјестан своје плиткости,а ни величине која се зове Новак Дјоковиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

славко

17.03.2016 05:19

Па то је турнир..није досо на одмарслисте

ОДГОВОРИТЕ
Name

4 ''С''

17.03.2016 10:49

Где си Сакибе. Шта има ново у Хађићима? Знаш ли ти уопште ко је ВЕЛИКИ НОВАК? Појма ти немаш о животу!