IV: Izvinite, ali znate li da je ON najbolji na svijetu?!

Novaku dali 19 sati da se odmori za novi meč! Sramno se ponašaju organizatori Indijan Velsa prema Novaku Đokoviću, bar kada se pogleda raspored koji su mu namenili u završnici turnira na kome brani dve uzastopne titule.

Tenis 16.03.2016 | 21:45
IV: Izvinite, ali znate li da je ON najbolji na svijetu?!

Iako je u pitanju najbolji teniser na planeti, koji je pritom u četiri navrata osvajao pomenuti turnir, organizatori ovog nadmetanja nisu imali obzira prema njemu kada su određivali kada će ko na teren u osmini finala.

Đoković je, naime, posle velike borbe savladao Filipa Kolšrajbera sa 7:5, 7:5 i taj meč završio oko 21 sata po lokalnom vremenu. A već oko 16 časova po lokalnom, odnosno oko ponoći po srednjeevropskom vremenu, ponovo će morati da nastupi, odnosno samo 19 sati po okončanju prethodnog meča!

Tada će igrati protiv Felisijana Lopeza, a tačan početak tog meča, četvrtog po redu na centralnom terenu, zavisiće od toka i trajanja tri prethodna. Počev u 11 sati po lokalnom, odnosno od 19 sati po srednjeevropskom vremenu, pre Novaka i Felisijana na igralište će izaći Rišar Gaske i Marin Čilić, pa Agnješka Radvanska i Petra Kvitova, a onda i Rafael Nadal i Aleksandar Zverev.

Nema sumnje da su organizatori turnira u Indijan Velsu mogli da "svetskom broju 1", četvorostrukom šampionu i aktuelnom braniocu trona, omoguće dodatan predah. Ako ne već u vidu nastupa dan kasnije, a onda bar u kasnijem, večernjem terminu, što je ovoga puta omogućeno Sereni Vilijams i Simoni Halep, odnosno Dominiku Tijemu i Žo-Vilfredu Congi.

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

pen

16.03.2016 21:43

Sto vi ne napravite srpski open, pa mu pravite raspored kakav hocete. najbolje bi bilo da on vec ceka nekog u finalu, da se ne umara bezveze.

ODGOVORITE
Name

ВОЈВОДА

17.03.2016 10:46

Ачкосум магарче, што би рекао велики Иво Андрић. И није те стид да коментаришеш на тако приземан начин. Одвратни србофобе.

Name

Tito

17.03.2016 03:31

Stvarno si em glup,em zavidan...pravi srbomrzac.Idi lijeci se bolesnice jedan,nisi ni svjestan svoje plitkosti,a ni veličine koja se zove Novak Djokovic

ODGOVORITE
Name

slavko

17.03.2016 05:19

Pa to je turnir..nije doso na odmarsliste

ODGOVORITE
Name

4 ''С''

17.03.2016 10:49

Где си Сакибе. Шта има ново у Хађићима? Знаш ли ти уопште ко је ВЕЛИКИ НОВАК? Појма ти немаш о животу!