На данашњи дан је убијена Ксенија Пајчин

Популарну певачицу је хицем из пиштоља убио тадашњи дечко Филип Каписода, који је затим извршио самоубиство.

Србија 16.03.2016 | 21:15
На данашњи дан је убијена Ксенија Пајчин

Певачица и играчица Ксенија Пајчин трагично је настрадала на данашњи дан пре шест година, пошто ју је 16. марта 2010. пиштољем усмртио њен тадашњи дечко Филип Каписода, који је потом извршио самоубиство.

Љубомора и посесивност надмашили су искрену љубав, за коју су обоје веровали да постоји. Налет неконтролисаног беса пресудио је и изазвао велику трагедију.

Ксенија Пајчин рођена је 3. децембра 1977. у Београду. Започела је каријеру као плесачица у дискотекама, а врло рано се нашла и у естрадним водама, када је постала члан групе “Дуцк” и снимила песму “Дачо, волим те”, која је постала хит деведесетих година.

Са само 15 година одлази у Милано да буде модел, али се није најбоље снашла и већ након месец дана враћа се у родни град. У међувремену, нашла се и у улози водитеља-асистента у Минимаксовој емисији на ТВ Палма, а будући да је била изврсна плесачица, отворила је и плесну школу у Београду.

Најозбиљније се посветила својој соло певачкој каријери, а за собом је оставила четири албума и седам синглова.

Филипа Каписоду, брата рукометаша Петра Каписоде, први пут је срела 2008. године на једној модној ревији на Цетињу, а неколико месеци касније су се и упознали, на његово инсистрање.

Пар убрзо започиње двогодишњу везу, уз сталне трзавице, расправе, увреде, које су кулминирале раскидом. Чашу је прелило учешће Каписоде у ВИП “Великом брату”, чему се Ксенија противила.

Након скоро годину дана, певачица почетком 2010. године обнавља везу са десет година млађим манекеном, а како је и сама причала, помирење је иницирала управо она.

"Често смо се свађали, прекидали везу, мирили се. Ако се двоје људи разумеју, онда разлика у годинама не може да буде препрека", изјавио је Каписода у једном интервјуу, док је Ксенија често говорила да су створени једно за друго и да је све ружно у њиховој вези остало иза њих.

Романса је била уздрмана због Филипове љубоморе и опсесије, а само неколико дана пре трагичног догађаја, усред једне њихове свађе интервенисала је и полиција.

То је била најава трагедије која је потресла Србију.

Према наводима медија, Каписода је држао пиштољ на Ксенијином челу пре него што је испалио смртоносни хитац, а трагови барута на њеним рукама указивали су на то да је певачица покушала да одгурне пиштољ. Одмах после првог пуцња, Филип је ставио цев себи у уста и повукао обарач.

Беживотна тела у локвама крви, у стану у Никшићкој улици, пронашла је Ксенијина мајка Љубица.

Ксенија је сахрањена у белом ковчегу на Новом гробљу у Београду, док је Филип сахрањен на Цетињу.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар