Na današnji dan je ubijena Ksenija Pajčin

Popularnu pevačicu je hicem iz pištolja ubio tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji je zatim izvršio samoubistvo.

Srbija 16.03.2016 | 21:15
Na današnji dan je ubijena Ksenija Pajčin

Pevačica i igračica Ksenija Pajčin tragično je nastradala na današnji dan pre šest godina, pošto ju je 16. marta 2010. pištoljem usmrtio njen tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

Ljubomora i posesivnost nadmašili su iskrenu ljubav, za koju su oboje verovali da postoji. Nalet nekontrolisanog besa presudio je i izazvao veliku tragediju.

Ksenija Pajčin rođena je 3. decembra 1977. u Beogradu. Započela je karijeru kao plesačica u diskotekama, a vrlo rano se našla i u estradnim vodama, kada je postala član grupe “Duck” i snimila pesmu “Dačo, volim te”, koja je postala hit devedesetih godina.

Sa samo 15 godina odlazi u Milano da bude model, ali se nije najbolje snašla i već nakon mesec dana vraća se u rodni grad. U međuvremenu, našla se i u ulozi voditelja-asistenta u Minimaksovoj emisiji na TV Palma, a budući da je bila izvrsna plesačica, otvorila je i plesnu školu u Beogradu.

Najozbiljnije se posvetila svojoj solo pevačkoj karijeri, a za sobom je ostavila četiri albuma i sedam singlova.

Filipa Kapisodu, brata rukometaša Petra Kapisode, prvi put je srela 2008. godine na jednoj modnoj reviji na Cetinju, a nekoliko meseci kasnije su se i upoznali, na njegovo insistranje.

Par ubrzo započinje dvogodišnju vezu, uz stalne trzavice, rasprave, uvrede, koje su kulminirale raskidom. Čašu je prelilo učešće Kapisode u VIP “Velikom bratu”, čemu se Ksenija protivila.

Nakon skoro godinu dana, pevačica početkom 2010. godine obnavlja vezu sa deset godina mlađim manekenom, a kako je i sama pričala, pomirenje je inicirala upravo ona.

"Često smo se svađali, prekidali vezu, mirili se. Ako se dvoje ljudi razumeju, onda razlika u godinama ne može da bude prepreka", izjavio je Kapisoda u jednom intervjuu, dok je Ksenija često govorila da su stvoreni jedno za drugo i da je sve ružno u njihovoj vezi ostalo iza njih.

Romansa je bila uzdrmana zbog Filipove ljubomore i opsesije, a samo nekoliko dana pre tragičnog događaja, usred jedne njihove svađe intervenisala je i policija.

To je bila najava tragedije koja je potresla Srbiju.

Prema navodima medija, Kapisoda je držao pištolj na Ksenijinom čelu pre nego što je ispalio smrtonosni hitac, a tragovi baruta na njenim rukama ukazivali su na to da je pevačica pokušala da odgurne pištolj. Odmah posle prvog pucnja, Filip je stavio cev sebi u usta i povukao obarač.

Beživotna tela u lokvama krvi, u stanu u Nikšićkoj ulici, pronašla je Ksenijina majka Ljubica.

Ksenija je sahranjena u belom kovčegu na Novom groblju u Beogradu, dok je Filip sahranjen na Cetinju.

(Telegraf.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar