Ранијери: У ери оволиког новца, ако ми узмемо титулу...

Менаџер Лестера Клаудио Ранијери нада се дугорочном уговору у Лестер Ситију, са којим је тренутно на челу Премијер лиге.

Фудбал 18.03.2016 | 21:20
Ранијери: У ери оволиког новца, ако ми узмемо титулу...

“Добро ми је у Лестеру и не размишљам о селидби. Мислим да ће ово бити мој последњи клуб. Надам се да ће ми дати дуг уговор, шест-седам година, па да се повучем овде. Срећан сам човек јер сам се 30 година бавио оним што највише волим, својом највећом страшћу“, каже 64-годишњи Италијан.

После фантастичних партија Лестера многи велики клубови интересују се за најбоље играче ’Лисица’ – Ријада Мареза, Џејмија Вардија, Н’Голоа Кантеа... Ипак, Ранијери сматра да ће успети да их задржи.

“Мислим да хоћу. Марез и Канте су тек на почетку, немају ни 25 година – имају квалитет, али морају да иду полако. А за Вардија већ знамо да ће остати. у ствари, видећемо. Овде у Лестеру они су краљеви, све иде како треба и сви су срећни, али у великим клубовима притисак је огроман“.

Лестер је први на табели Премијер лиге са 63 бода, пет више од другопласираног Тотенхема, после 30 кола.

“Имам дивну ситуацију у свлачионици, екипа функционише, али још ништа нисмо постигли. Сви очекују да освојимо Премијер лигу, а у епохи оволиког новца било би невероватно да мали клуб учини тако нешто. Лестер је мали клуб и морамо да идемо полако, већ смо постигли најважнији циљ, а то је опстанак у лиги. Хајде сада да се боримо за Лигу Европе – ако останемо на врху, онда ћемо покушати да се изборимо за Лигу шампиона, а онда и за титулу“, закључио је Ранијери.

Коментари / 0

Оставите коментар