Ranijeri: U eri ovolikog novca, ako mi uzmemo titulu...

Menadžer Lestera Klaudio Ranijeri nada se dugoročnom ugovoru u Lester Sitiju, sa kojim je trenutno na čelu Premijer lige.

Fudbal 18.03.2016 | 21:20
Ranijeri: U eri ovolikog novca, ako mi uzmemo titulu...

“Dobro mi je u Lesteru i ne razmišljam o selidbi. Mislim da će ovo biti moj poslednji klub. Nadam se da će mi dati dug ugovor, šest-sedam godina, pa da se povučem ovde. Srećan sam čovek jer sam se 30 godina bavio onim što najviše volim, svojom najvećom strašću“, kaže 64-godišnji Italijan.

Posle fantastičnih partija Lestera mnogi veliki klubovi interesuju se za najbolje igrače ’Lisica’ – Rijada Mareza, Džejmija Vardija, N’Goloa Kantea... Ipak, Ranijeri smatra da će uspeti da ih zadrži.

“Mislim da hoću. Marez i Kante su tek na početku, nemaju ni 25 godina – imaju kvalitet, ali moraju da idu polako. A za Vardija već znamo da će ostati. u stvari, videćemo. Ovde u Lesteru oni su kraljevi, sve ide kako treba i svi su srećni, ali u velikim klubovima pritisak je ogroman“.

Lester je prvi na tabeli Premijer lige sa 63 boda, pet više od drugoplasiranog Totenhema, posle 30 kola.

“Imam divnu situaciju u svlačionici, ekipa funkcioniše, ali još ništa nismo postigli. Svi očekuju da osvojimo Premijer ligu, a u epohi ovolikog novca bilo bi neverovatno da mali klub učini tako nešto. Lester je mali klub i moramo da idemo polako, već smo postigli najvažniji cilj, a to je opstanak u ligi. Hajde sada da se borimo za Ligu Evrope – ako ostanemo na vrhu, onda ćemo pokušati da se izborimo za Ligu šampiona, a onda i za titulu“, zaključio je Ranijeri.

Komentari / 0

Ostavite komentar