Држао четири жене као сексуалне робиње

Полиција је тужилаштву поднела пријаву против Горана М. (52) јер је у кући присилно држао четири жене које је приморавао на проституцију. Све жене биле су старе између 21 и 38 година.

Србија 16.03.2016 | 14:43
Држао четири жене као сексуалне робиње

Несрећне жене тражиле спас, а преживеле прави пакао.

Наиме, Горан М. је био позван у полицију због другог дела, али је тада клупко почело да се одмотава.

Иначе, о каквим се несрећним судбинама ради, довољно говори чињеница да је једна од жртава наставила да живи у кући у којој је доскора била заробљена јер, како је рекла полицији, "нема где"!

"Када је полицајац донео позив да се Горан јави да би био саслушан због сасвим другог кривичног дела, једна од њих је позив примила. Није ништа рекла полицајцу, вероватно у страху, можда је овај био у кући, али је на повратници обичном оловком написала да је ту заточена против своје воље и молила за помоћ. Несрећнице су биле наркоманке и алкохоличарке које је он налазио и нудио им смештај, стан и храну"објашњавају у истрази, која је Горана тада првобитно осумњичила за противправно лишавање слободе жене која им се на овај начин обратила за помоћ.

Испоставило се да је Горан свесно бирао жртве, засад је потврђено да има четири такве, нудио им да живе код њега и да се он брине о њима.

Уместо тога, он их је држао закључане у кући и уз претње, уцене и физичку силу приморавао их на секс са мушкарцима из Смедерева и околине, које је такође он налазио и од којих је наплаћивао такве услуге.

"Његове жртве су и две сестре. Када би једну одвео да "ради" ван куће, овој другој би запретио да и не помишља да побегне ако хоће поново да види сестру", каже исти извор.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар