Držao četiri žene kao seksualne robinje

Policija je tužilaštvu podnela prijavu protiv Gorana M. (52) jer je u kući prisilno držao četiri žene koje je primoravao na prostituciju. Sve žene bile su stare između 21 i 38 godina.

Srbija 16.03.2016 | 14:43
Držao četiri žene kao seksualne robinje

Nesrećne žene tražile spas, a preživele pravi pakao.

Naime, Goran M. je bio pozvan u policiju zbog drugog dela, ali je tada klupko počelo da se odmotava.

Inače, o kakvim se nesrećnim sudbinama radi, dovoljno govori činjenica da je jedna od žrtava nastavila da živi u kući u kojoj je doskora bila zarobljena jer, kako je rekla policiji, "nema gde"!

"Kada je policajac doneo poziv da se Goran javi da bi bio saslušan zbog sasvim drugog krivičnog dela, jedna od njih je poziv primila. Nije ništa rekla policajcu, verovatno u strahu, možda je ovaj bio u kući, ali je na povratnici običnom olovkom napisala da je tu zatočena protiv svoje volje i molila za pomoć. Nesrećnice su bile narkomanke i alkoholičarke koje je on nalazio i nudio im smeštaj, stan i hranu"objašnjavaju u istrazi, koja je Gorana tada prvobitno osumnjičila za protivpravno lišavanje slobode žene koja im se na ovaj način obratila za pomoć.

Ispostavilo se da je Goran svesno birao žrtve, zasad je potvrđeno da ima četiri takve, nudio im da žive kod njega i da se on brine o njima.

Umesto toga, on ih je držao zaključane u kući i uz pretnje, ucene i fizičku silu primoravao ih na seks sa muškarcima iz Smedereva i okoline, koje je takođe on nalazio i od kojih je naplaćivao takve usluge.

"Njegove žrtve su i dve sestre. Kada bi jednu odveo da "radi" van kuće, ovoj drugoj bi zapretio da i ne pomišlja da pobegne ako hoće ponovo da vidi sestru", kaže isti izvor.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar