Трамп најављује нереде ако га републиканци "испале"

Фаворит за републиканског предсједничког кандидата у САД Доналд Трамп изразио је данас увјерење да ће имати довољно делегата да би могао да добије страначку номинацију, упозоривши на могуће нереде уколико му републиканска предсједничка номинација буде ускраћена, преноси Тањуг.

Свијет 16.03.2016 | 13:46
Трамп најављује нереде ако га републиканци "испале"

"Мислим да не можете да кажете да се то (номинација) не добија аутоматски. Мислим да ћете имати нереде...Јер ја представљам милионе људи", рекао је Трамп ЦНН-у, а преноси Ројтерс.

У САД је током Суперуторка 2, новог круга унутарстраначких избора предсједничких кандидата у шест савезних држава, Трамп код републиканаца побиједио у три државе.

Иако је досад успио да прикупи највећи број делегата пред републиканску конвенцију, која се одржава у јулу и на којој ће бити проглашен кандидат те странке на изборима за предсједника САД, Трамп је освојио само 46 одсто од укупног броја делегата који су до сада били у игри.

Ако тако настави, можда неће успјети да осигура номинацију, што значи да ће на самој конвенцији имати противкандидата, па ће њен исход бити до краја неизвјестан, навео је АП.

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

боки.

16.03.2016 16:28

Ако побиједи и постане пресједник.САД убиће га и то они исти који су убили и Кенедија !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

16.03.2016 17:25

Он је дивљак они ће њега да искористе на новац и нога , и ово је срамота било што су му пустили да се кандитује

ОДГОВОРИТЕ