Николија освојила срце Ивана Ивановића

Након четворогодишњег лутања и тражења оне праве, Ивановић (41) се коначно смирио и срећу пронашао у Николији Радојевић (26).

Забава 16.03.2016 | 09:42
 Николија освојила срце Ивана Ивановића

Иако су га често повезивали са скоро сваком девојком у чијем се друштву нашао током бурних кафанских ноћи, Иван Ивановић је после развода тек недавно схватио да је једина девојка са којом себе види у будућности млада Николија Радојевић.

- Њих двоје се знају две-три године и увек су међу њима севале варнице. У почетку им је препрека за нешто више од пријатељства била разлика у годинама, али Иван је млад духом, тако да су врло брзо ту баријеру превазишли - прича за “Блиц” добро обавештен извор.

- Кад год је у Николијином друштву, Иван се потпуно промени. Познато је да воли да буде гласан и да води главну реч, али са Николијом је другачији. Сви његови пријатељи су приметили промену. Изгледа да му је веома стало до Николије и до тога шта она о њему мисли. Рекло би се да се баш заљубио. Он је веома пажљив према њој и испуњава јој сваку жељу. После дуже времена Иван Ивановић се осећа срећно и задовољно у друштву неке девојке - каже наш извор.

Подсећања ради, Иван се 2012. године развео од супруге Зорице јер, како је причао, једноставно су им се путеви разишли, али су остали у феноменалним односима. Чак се често и виђају због обавеза према ћерки Сташи.

НИКОЛИЈА ПОЗНАТА У ЕСТРАДНИМ КРУГОВИМА

Млада Београђанка која је помутила памет познатом водитељу дружи се са многим естрадним фацама.

На друштвеним мрежама можемо видети дописивања са многима од њих. Иначе, оно што је сигурно јесте да Николија мушкој популацији зауставља дах својом лепотом и савршеном линијом.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар