Nikolija osvojila srce Ivana Ivanovića

Nakon četvorogodišnjeg lutanja i traženja one prave, Ivanović (41) se konačno smirio i sreću pronašao u Nikoliji Radojević (26).

Zabava 16.03.2016 | 09:42
 Nikolija osvojila srce Ivana Ivanovića

Iako su ga često povezivali sa skoro svakom devojkom u čijem se društvu našao tokom burnih kafanskih noći, Ivan Ivanović je posle razvoda tek nedavno shvatio da je jedina devojka sa kojom sebe vidi u budućnosti mlada Nikolija Radojević.

- Njih dvoje se znaju dve-tri godine i uvek su među njima sevale varnice. U početku im je prepreka za nešto više od prijateljstva bila razlika u godinama, ali Ivan je mlad duhom, tako da su vrlo brzo tu barijeru prevazišli - priča za “Blic” dobro obavešten izvor.

- Kad god je u Nikolijinom društvu, Ivan se potpuno promeni. Poznato je da voli da bude glasan i da vodi glavnu reč, ali sa Nikolijom je drugačiji. Svi njegovi prijatelji su primetili promenu. Izgleda da mu je veoma stalo do Nikolije i do toga šta ona o njemu misli. Reklo bi se da se baš zaljubio. On je veoma pažljiv prema njoj i ispunjava joj svaku želju. Posle duže vremena Ivan Ivanović se oseća srećno i zadovoljno u društvu neke devojke - kaže naš izvor.

Podsećanja radi, Ivan se 2012. godine razveo od supruge Zorice jer, kako je pričao, jednostavno su im se putevi razišli, ali su ostali u fenomenalnim odnosima. Čak se često i viđaju zbog obaveza prema ćerki Staši.

NIKOLIJA POZNATA U ESTRADNIM KRUGOVIMA

Mlada Beograđanka koja je pomutila pamet poznatom voditelju druži se sa mnogim estradnim facama.

Na društvenim mrežama možemo videti dopisivanja sa mnogima od njih. Inače, ono što je sigurno jeste da Nikolija muškoj populaciji zaustavlja dah svojom lepotom i savršenom linijom.

Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar