Старицу изуједао чопор паса луталица у Нишу

Чопор од 12 паса луталица изуједао је по целом телу једну Нишлијку стару 76 година јутрос око 6.30 часова на Старом гробљу у Нишу. Повређена жена је након указане медицинске помоћи пребачена у Ургентни центар у Нишу.

Србија 16.03.2016 | 08:46
Старицу изуједао чопор паса луталица у Нишу

"Жена је крвнички изуједана по целом телу. Лекари који су указивали помоћ повређеној жени кажу да никада у својој дугогодишњој пракси нису видели такав случај. Она је изуједана буквално по целом телу осим главе. Сумња се чак и да јој је рука поломљена од уједа", каже лекар Хитне помоћи у Нишу др Душан Гостовић.

По доласки лекара пси луталице умало нису напали и екипу Хитне помоћи, али се све срећом завршило само на претећем режању. Повређена жена пребачена је у Ургентни центар на даљу дијагностику.

Ово је други напад паса луталица за мање од 24 часа у НИшу. Једна пролазница уједена је синоћ око 1945 часова у парку Чаир али она има лакше повреде.

Она се сама јавила у амбуланту Хитне помоћи након чега је сама са упутом отишла на даљи преглед па се сигурно ради о једном уједу и лакшој повреди.

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ДраганС

16.03.2016 10:37

Јавите се сад борци за права зивотиња и објасните овој баки за ста се борите!!! СРАМОТА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОО/

16.03.2016 16:03

Сада прасави табак и тужи град који је одговоран.

ОДГОВОРИТЕ