Staricu izujedao čopor pasa lutalica u Nišu

Čopor od 12 pasa lutalica izujedao je po celom telu jednu Nišlijku staru 76 godina jutros oko 6.30 časova na Starom groblju u Nišu. Povređena žena je nakon ukazane medicinske pomoći prebačena u Urgentni centar u Nišu.

Srbija 16.03.2016 | 08:46
Staricu izujedao čopor pasa lutalica u Nišu

"Žena je krvnički izujedana po celom telu. Lekari koji su ukazivali pomoć povređenoj ženi kažu da nikada u svojoj dugogodišnjoj praksi nisu videli takav slučaj. Ona je izujedana bukvalno po celom telu osim glave. Sumnja se čak i da joj je ruka polomljena od ujeda", kaže lekar Hitne pomoći u Nišu dr Dušan Gostović.

Po dolaski lekara psi lutalice umalo nisu napali i ekipu Hitne pomoći, ali se sve srećom završilo samo na pretećem režanju. Povređena žena prebačena je u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Ovo je drugi napad pasa lutalica za manje od 24 časa u NIšu. Jedna prolaznica ujedena je sinoć oko 1945 časova u parku Čair ali ona ima lakše povrede.

Ona se sama javila u ambulantu Hitne pomoći nakon čega je sama sa uputom otišla na dalji pregled pa se sigurno radi o jednom ujedu i lakšoj povredi.

Izvor: Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

DraganS

16.03.2016 11:37

Javite se sad borci za prava zivotinja i objasnite ovoj baki za sta se borite!!! SRAMOTA!!

ODGOVORITE
Name

OO/

16.03.2016 17:03

Sada prasavi tabak i tuži grad koji je odgovoran.

ODGOVORITE